Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 13 Fragman

19
3
1
0
0
Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 13 Fragman
Film ve dizilerden gelen yeni fragmanları sizlerle paylaştığımız serimizin bu haftaki haberine hoş geldiniz. Bu hafta listemizde 13 yeni fragman sizleri bekliyor olacak. Gelin bu fragmanlara birlikte göz atalım.

Her hafta hazırladığımız ve artık klasikleşen haftanın yeni çıkan fragmanları listemizle yine karşınızdayız. Sizler için bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik. Bu hafta listemizde fragmanlardan en önemlisi elbette The Witcher. Hiç vakit kaybetmeden gelin fragmanlara yakından bakalım.

1. Ad Astra

Ay’daki ilk insanlı görevin üzerinden tam 50 yıl geçti. Ad Astra’nın fragmanı da bugüne özel olarak yayınladı. Brad Pitt, Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler ve Donald Sutherland'ın başrollerini paylaştığı, bir astronotun babasını bulmak için mücadelesini konu alan film, 20 Eylül’de vizyona girecek.

2. Cats

Francesca Hayward, Taylor Swift, Judi Dench, Jennifer Hudson, Rebel Wilson, Ian McKellen ve Idris Elba gibi isimleri bir araya getiren Broadway müzikali uyarlaması Cats’in ilk fragmanında yıldızların bir kediye dönüştüğünü görüyoruz. Müzikal 20 Aralık’ta sinemalarda olacak.

3. Don’t Let Go

İlginç bir konusu olan filmde Jack Radcliff isimli başrol, hayatını kaybeden yeğeni tarafından aranmaktadır. Aklını kaybettiğini düşünen Jack, bir süre sonra bu aramaların gerçek olduğunu keşfeder. Telefonla arayan yeğeni, ölümünden iki hafta önce arıyor ve bu Jack’e ölümü geri alması bakımından zaman kazandırıyor. Film, 30 Ağustos'ta vizyonda olacak.

4. Good Boys

Good Boys, 6. sınıf öğrencisi 3 yakın arkadaşın okula gitmedikleri günde ortaya çıkan sıra dışı olayları eğlenceli bir şekilde konu alıyor. Jacob Tremblay, Brady Noon, Keith L. Williams, Molly Gordon, Will Forte, Lil Rel Howery‘in oyuncu kadrosunda yer aldığı film, 16 Ağustos’ta karşımıza çıkacak. Ülkemizde ise 6 Eylül’de sinemalarda olacak.

5. Hustlers

Bir grup eski striptizcinin zengin müşterilerden para çalmak için geliştirdiği planı izlediğimiz filmin oyuncu kadrosu oldukça heyecanlandırıcı. Jennifer Lopez, Julia Stiles, Constance Wu, Keke Palmer, Lizzo ve Cardi B gibi isimlerin oynadığı film, 13 Eylül’de sinemalarda.

6. IT: Chapter Two

Stephen King’in kitabından uyarlanan korku filmi IT’in devamı olan filmde, çocukların hepsi büyüdü ve yine aynı görevde olacaklar. Tek amaç: Pennywise’ı durdurmak.

7. Playing With Fire

Noel gecesini kurtardıkları üç yaramaz çocuğa bakarak geçiren itfaiyecileri konu alan filmde; John Cena, Keegan-Michael Key, John Leguizamo gibi isimler rol alıyor. Filmin vizyon tarihi, 24 Aralık 2019.

8. Terminator: Dark Fate

Dani Ramos, gelecekten gelen bir katil robot tarafından kovalanmaktadır. Terminator ise serinin ilk 2 filminde olduğu gibi yüksek teknolojiye sahip bir katil robottur. Sarah Conor, Dani’ye karşı düzenlenen suikastı önlemek için tekrar ortaya çıkıyor. Film, 1 Kasım’da izleyicilerle buluşacak.

9. The King’s Man

Steven Zaillian yönetmenliğinde çekilen film, 1949 yılında Robert Rossen tarafından yönetilmiş aynı isimli filmin yeniden çekilmiş hâli. Politikacı Willie Stark’ı konu alan filmin ilk versiyonu, En İyi Film, En İyi Erkek Oyuncu da dâhil 3 dalda Oscar kazanmış ve romanıyla Pulitzer ödüllünün sahibi olmuştu. Film, 14 Şubat 2020’de çıkacak.

10. The Kitchen

Tıpkı Hustlers gibi The Kitchen’ın da çok iyi bir oyuncu kadrosu bulunuyor. New York suçlularının eşleri, şu anda tutuklu olan kocalarının yerini almak ve aile şirketlerini ayakta tutmak için ne gerekiyorsa onu yapıyorlar. The Kitchen, 8 Ağustos’ta vizyonda.

11. The Red Sea Diving Resort

Gerçek bir hikâyeden ilham alan The Red Sea Diving Resort, 80’li yılların başlarında Sudan’daki bir dalış beldesini binlerce mülteciyi güvenli bir şekilde kaçırmak için kullanan ajanların cesur hikâyelerini anlatıyor. 31 Temmuz’da Netflix’e gelecek olan filmin kadrosunda ise Chris Evans, Michael Kenneth Williams, Haley Bennett, Alessandro Nivola, Michiel Huisman, Chris Chalk, Greg Kinnear ve Ben Kingsley gibi isimler yer alıyor.

12. Top Gun: Maverick

İlk filminden bugüne tam 30 yıl geçen Top Gun’ın ikinci filmi nihayet geliyor. Tom Cruise’un dünyaca tanınmasını sağlayan filmin devam filmi, 26 Haziran 2020’de Türkiye’de gösterime girecek. Yine Maverick rolünde olacak Tom Cruise, Goose’un oğlu rolünde oynayan Miles Teller de dâhil olmak üzere bir çok yeni askerden sorumlu olacak.

13. The Witcher

Merakla beklenen filmin ilk fragmanı yayınlandı. Bu yılın sonlarına doğru Netflix’te gösterime girmesi beklenen filmde Geralt karakterini Superman’den de tanıdığımız Henry Cavill canlandırıyor. Paylaşılan fragmanda herhangi bir vizyon tarihi yer almıyor.

Bu hafta yayınlanan ve izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz 13 fragmanı listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Her hafta bu tarz içeriklerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın :)

Kaynak : https://bgr.com/2019/07/20/new-trailers-top-gun-maverick-it-chapter-two-terminator-dark-fate/
19
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
19
3
1
0
0