Aylık Mobil İnternet Kotanızı Arttırın: Call of Duty: Mobile Geliyor

298
24
10
9
8
GDC etkinliğinde yapılan duyuruya göre Tencent ve Activision, Call of Duty: Mobile’ın duyurusunu yaptı. Oynaması ücretsiz olacak olan oyun, hem iOS hem Android’e çıkacak.

Akıllı telefonların işlemci, RAM ve grafik işlem birimlerindeki gelişmelerin ardından mobil oyunların da şekli değişmeye başladı. Bilgisayar oyunlarına daha yakın grafiklere sahip daha komplike oyunlar, akıllı telefonları doldurmaya başladı.

GDC etkinliğinde yeni mobil oyunların da duyurusu yapılıyor. Telefonda oynanan FPS oyunlarının popülerlik kazanması üzerine her firma, elindeki her markayı bu alanda değerlendirmenin yollarını aramaya başladı. Tencent ve Activison da Call of Duty: Mobile ile bu alanda şansını deneyen firmalar arasında yer aldı.

Oyunun beta sürecine katılan kullanıcılar, PS3 döneminde oyunu oynarken aldıkları hissin aynısını yaşadıklarını belirtiyorlar. Oyunda, Black Ops ve Modern Warfare oynamış olan oyuncuların aşina oldukları haritalar yer alıyor. Mobil versiyon oyunun çoklu oyuncu modları “Bul ve Yoket” ve “Team Deathmatch” gibi modlara odaklanıyor.

Oyuna ait bir de video yayınlandı. Beta versiyonunun Android ve iOS’a ne zaman geleceği bilinmeyen oyunun videosunda aksiyonu hissetmek mümkün.

Kaynak : https://fossbytes.com/call-of-duty-mobile-announced-free-to-play-game-for-android-ios/
298
24
10
9
8
Emoji İle Tepki Ver
298
24
10
9
8