Call of Duty: Mobile'ın Beta Sürümü, Bu Hafta Mobil Platformlara Geliyor

66
9
3
2
1
Call of Duty: Mobile her an mobil işletim sistemlerine gelebilir. Oyunu ilk deneyimleyenlerden olmak isterseniz, ön kayıt yaptırmanız gerekiyor.

Bilgisayar ya da oyun konsollarında severek oynadığımız oyunların mobil sürümleri fazlasıyla seviliyor. PUBG ve Fortnite gibi popüler oyunlarının art arda mobil sürümlerinin piyasaya sürülmesi üzerine Call of Duty de kolları sıvadı. Activision ve Tencent tarafından geçtiğimiz ay yapılan açıklamalarda Call of Duty efsanesinin mobil sürümünün geleceği duyurulmuş, oyunun hem Android hem de iOS için hazırlanacağının altı çizilmişti. Beklenen gün geldi ve Call of Duty: Mobile artık hazır. Oyunun ilk beta sürümü her an indirmeye sunulabilir.

Ücretsiz olarak sunulacak olan Call of Duty: Mobile'da bizleri pek çok mod bekliyor olacak. Böylelikle istediğimiz bir modda oyun oynayabileceğiz.

İşte Call of Duty: Mobile'da Bizleri Bekleyen Modlar:

  1. Deathmatch: Elbette oyunların vazgeçilmez modu olan 'ölüm maçları'nda, bireysel olarak en iyi olmaya çalışacaksınız.
  2. Team Deathmatch: Bu kez kendi takımınızla rakip takımı alt etmeye çalışacaksınız.
  3. Frontline: Frontline modunda belirli bir üs bölgeniz olacak. Oyuna başlama noktanız burası olacak ve rakip takımı temizlemeye çalışacaksınız.
  4. Hardpoint: Bu modda puan kazanmaya çalışacaksınız.
  5. Domination: Bu modda da puan kazanmayı amaçlayacaksınız ancak haritalarda bunun için belirli noktalar verilecek. Bu noktaların hakimiyetini elinizde tutmanız gerekiyor.

"Oyunda bizi başka neler bekliyor?" derseniz; oyunda 7 adet farklı boyutlarda harita bulunuyor. Bu haritaların sayısının artıp azalmayacağı ise henüz bilinmiyor. Ayrıca tıpkı diğer mobil oyunlardan alıştığımız gibi kullanımı basit bir arayüz bizleri bekliyor olacak. Call of Duty: Mobile'da kullanılan silah ve karakterlerin neredeyse tamamını tanıyor olacaksınız. Oyunun orijinalliğinden ayrılmak istemeyen Activision, konsol ve bilgisayar sürümlerinde kullanılan silahların büyük bir çoğunluğunu Mobile sürümüne de getirmiş durumda. Tabii silahlar da özelleştirilebilecek. Karakterler konusuna değinecek olursak da, Call of Duty serilerinden tanıdığımız pek çok karakter yine Mobile sürümde de bulunuyor. 

İşte Call of Duty: Mobile'da Görebileceğimiz Karakterler:

  1. Call of Duty: Black Ops'un baş karakteri Alex Mason.
  2. Call of Duty: Black Ops II'de Alex Mason'un oğlu olarak bildiğimiz SEAL takımının üyesi David Mason.
  3. Call of Duty®: Ghosts'dan tanıdığımız Kumandan Thomas Merrick.
  4. Call of Duty®: Modern Warfare 2'den bildiğimiz Teğmen Simon Riley.
  5. Call of Duty®: Modern Warfare'ın keskin nişancısı John MacTavish.
  6. Call of Duty®: Modern Warfare'dan Yüzbaşı John Price. 

Call of Duty: Mobile'a ön kayıtlar başlamış durumda. Eğer ön kayıt yaptırmak isterseniz Google Play Store üzerinden, ya da doğrudan Call of Duty: Mobile'ın resmi internet sitesinden kaydınızı yaptırabilirsiniz. 

Kaynak : https://9to5google.com/2019/05/17/call-of-duty-mobile-beta/
66
9
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
66
9
3
2
1