Call of Duty Modern Warfare’de Battle Royale Modu Olmayacak

48
3
3
2
0
Geliştirici Infinity Ward’ın dediğine Göre Call of Duty Modern Warfare 2019’un çok oyunculu kısmında günümüz oyun trendlerine bağlı kalmayarak battle royale modu bulunmayacak.

Call of Duty: Modern Warfare 2019, ilk duyurulduğu andan itibaren herkesi büyük bir heyecana bürüdü zira çocukluğumuzun kahramanlarından biri olan Captain Price geri dönüyor. Oyunun çok oyunculu moduna dair de birkaç bilgi gelmişti ancak asıl soru şu: Oyunda Battle Royale modu bulunacak mı?

Infinity Ward’ın çok oyunculu modu tasarım direktörü Joe Cecot ile yapılan bir röportajda bu soru sorulduğunda kendisinin verdiği cevap olumsuz oldu: “Büyük oyuncu kitlesine hitap edeceğimiz için heyecanlıyız ancak şu an için asıl odağımız temel çok oyunculu mod.” Aslında pek de olumsuz bir cevap sayılmaz ancak şirketin hedefinin bu olmadığı belli.

black ops 4 blackout

Battle Royale modu, Call of Duty evrenine ilk olarak Black Ops 4 ile gelmişti ancak Cecot, bu son oyunun biraz daha farklı olmasını istediklerini belirtti: “Gerçekten Modern Warfare’e odaklanmış durumdayız; gerçekçi bir evren, gerçekçi silahlar, çarpıcı bir hikâye ve farklı bir deneyim hedefliyoruz. Modern Warfare’i eski ihtişamına kavuşturmak istiyoruz.”

Kaynak : https://www.pcgamer.com/infinity-wards-focus-isnt-on-battle-royale-call-of-duty-modern-warfare-multiplayer-design-director-says/
48
3
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
48
3
3
2
0