Çanağa İhtiyaç Duymadan Televizyonunuzu Daha Akıllı Yapacak Uygun Fiyatlı 10 Uydu Alıcısı

10
6
5
2
2
Çanaktı, kurulumdu, kabloydu derken eve televizyon yayını bağlatmak bir zulme dönüşebilir. IP TV olarak da isimlendirilen çanaksız uydu alıcılar sayesinde yalnızca internet bağlantınızı kullanarak dünya çapında yayın yapan binlerce televizyon kanalını izleyebilirsiniz. Her bütçeye uygun, farklı özellikleri ile öne çıkan çanaksız uydu alıcıları listeledik.

Hangi hizmet sağlayıcı olursa olsun evinize televizyon yayını bağlatmak için önce büyük bir çanak takılır, oradan çekilen kablo evinize getirilir, hizmet sağlayıcının verdiği kutuya bağlanır ve ancak öyle televizyon izleyebilirsiniz. Günümüz dünyası için biraz fazla zahmetli olan bu kurulum sürecinden kurtularak IP TV olarak da isimlendirilen çanaksız uydu alıcılar sayesinde internet bağlantınız üzerinden dünya çapında yayın yapan televizyon kanallarını izleyebilirsiniz.

Her bütçeye uygun çanaksız uydu alıcısı bulabilirsiniz. Bazıları onbinlerce kanal sunması ile bazıları televizyonunuzu bir akıllı TV’ye çevirmesi ile öne çıkıyor. Yani fiyatlandırma, biraz da aygıtın sunduğu özelliklere göre değişebiliyor. Kurulum zahmetine girmeden televizyon izlemek isteyenler için en iyi çanaksız uydu alıcıları listeledik. Listemizdeki ürünlerin fiyatları, farklı alışveriş sitelerinde uygulanan farklı kampanyalara göre değişiklik gösterebilir.

Her bütçeye uygun çanaksız uydu alıcılar:

  • Wellbox X - 5000
  • Dreamstar OnePlus
  • Redline G50
  • Next 64
  • Korax Hitech Astra
  • Korax Hitech Vipbox
  • Hiremco Turbo
  • Sungate Titan Çanaksız Uydu Alıcısı
  • DreamStar Master IP TV
  • Hiremco İmpala

Android 9.0 işletim sistemli: Hiremco İmpala

Hiremco İmpala

Hiremco İmpala çanaksız uydu alıcısı, Android 9.0 işletim sistemine ve Amlogic S905x işlemciye sahip. YouTube, KODI, Netflix, Google Chrome, Google Play Store gibi yüklü olarak gelen uygulamaların yanı sıra 4K çözünürlük kalitesinde uydu yayını sağlıyor. 2 GB RAM gücü sayesinde tüm bu uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırmanızı sağlayan Hiremco İmpala, sunduğu çözünürlük kalitesini yakalamanız için HDMI kablosu ile birlikte geliyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

İster çanaklı ister çanaksız kullanabileceğiniz: DreamStar Master IP TV

DreamStar Master IP TV

DreamStar Master IP TV çanaksız uydu alıcısını dilerseniz çanaklı olarak, yani var olan televizyon bağlantınız üzerinden de kullanabiliyorsunuz. Alıcıyı televizyonunuza bağladıktan sonra kutu içerisinden çıkan kodu aktif hale getirerek onlarca ülkede yayın yapan, binlerce televizyon kanalını izleyebiliyorsunuz. Yayın için gerekli internet bağlantısını Wi-Fi ya da ethernet kablosu üzerinden alıcıya bağlayabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Açık kaynak kodlu uydu alıcı: Sungate Titan Çanaksız Uydu Alıcısı

Sungate Titan Çanaksız Uydu Alıcısı

Sungate Titan çanaksız uydu alıcısı medya oynatıcı, Xtream Codes, Dolby Digital, IP TV desteği, stalker, H.265 özellikleri ile birlikte geliyor. Linux işletim sistemine sahip olan alıcı, çanaklı olarak da kullanılabiliyor. 2 GB RAM ve 128 MB dahili hafızaya sahip. Açık kaynak kodlu olduğu için geliştirmeye açık bir aygıt. Tüm Linux uyumlu uygulamaları alıcı üzerinden çalıştırabilirsiniz. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Farklı cihazlarla bağlantı kurabileceğiniz: Hiremco Turbo

Hiremco Turbo

Hiremco Turbo çanaksız uydu alıcısı 2 GB RAM ve 129 MB dahili hafızaya sahip. Xtream Codes uygulamalarını sorunsuz bir şekilde çalıştıran alıcı, IP TV desteği ile dünya çapında yayın yapan televizyon kanallarına ulaşmanızı sağlıyor. Linux işletim sistemi kullanan alıcı, sahip olduğu USB girişi sayesinde farklı cihazlarla da bağlantı kurmanızı sağlıyor. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Otomatik kanal ve yazılım güncelleme desteğine sahip: Korax Hitech Vipbox

Korax Hitech Vipbox

Korax Hitech Vipbox, internet üzerinden otomatik olarak kanal ve yazılım güncelleme desteğine sahip. Dahili Wi-Fi özelliği ve ethernet girişi sayesinde kablolu ve kablosuz internet bağlantısı ile çalışabiliyor. Tüm Türksat kanalları özel bir ayarlama yapmadan, otomatik olarak güncelleniyor. Linux işletim sistemine sahip olan Korax Hitech Vipbox, Stalker arayüzü kullanıyor. Alıcı, içinde HIT TV, Free TV, TürkVod gibi kanal ve uygulamalarla birlikte geliyor. Ürünün Gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Harici Wi-Fi anteniyle gelen: Korax Hitech Astra

Korax Hitech Astra

Korax Hitech Astra çanaksız uydu alıcısının dahili Wi-Fi özelliği bulunmuyor ancak kutu içerisinden USB ile aygıta bağlayabileceğiniz bir Wi-Fi anteni çıkıyor. İnternet bağlantısını sağladığınız zaman dünya çapında yayın yapan binlerce televizyon kanalını izleyebiliyorsunuz. Korax Hitech Astra, temel bir televizyon yayını sunuyor ancak kullanıcı yorumlarına baktığımız zaman bu işin hakkını verdiğini söyleyebiliriz. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Kurulum derdi olmadan kullanabileceğiniz uydu alıcısı: Next 64

Next 64

Next, uzun yıllardır uydu alıcısı piyasasında adını sıkça duyduğumuz ve kendini ispatlamış bir marka. Next 64 çanaksız uydu alıcısı, dünya çapında yayın yapan tüm televizyon kanallarını internet üzerinden izlemenizi sağlıyor. İnternet bağlantısını sağladıktan sonra karşınıza çıkan hazır kanal listesi sayesinde herhangi bir kurulum ile uğraşmadan direkt olarak izlemeye başlayabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Uygun fiyatlı uydu alıcısı: Redline G50

Redline G50

Redline G50 çanaksız uydu alıcısı kör tarama, otomatik kanal güncelleme, program hatırlatma ve medya oynatma özelliklerine sahip. Dahili Wi-Fi özelliği yok ancak bu eksiğini kutu içinden çıkan Wi-Fi anteni ile gideriyor. USB bağlantısı ile farklı aygıtları da alıcıya bağlabiliyorsunuz. İnternet üzerinden izlediğiniz yüzlerce kanaldaki yayını durdurabilir ya da kaydederek daha sonra izleyebilirsiniz. Ürünün gittigidiyor sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Kendi YouTube uygulamasına sahip: Dreamstar OnePlus

Dreamstar OnePlus

Dreamstar OnePlus; Ultra HD TV’ler için 4K, diğer televizyonlar için ise HD yayın kalitesini garanti ediyor. Dahili Wi-Fi özelliği ve YouTube uygulaması ile internet üzerinden farklı platformları da izlemenizi sağlayan Dreamstar OnePlus, işlemci gücü sayesinde hızlı kanal geçişi sunuyor. Alıcı üzerinde bulunan AV çıkışı sayesinde eski tip televizyonlarda da kullanabilirsiniz. Ürünün Amazon sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Hem eski hem de yeni televizyonlarda kullanılabilen: Wellbox X - 5000

 Wellbox X - 5000

Wellbox X - 5000 çanaksız uydu alıcısı, sahip olduğu HDMI ve AV desteği ile eski - yeni tüm televizyonlarda kullanılabiliyor. Tam 6000 kanal garantisi veren ürün, fiyatına göre oldukça iddialı. HD yayın kalitesi sunan alıcı, e-Cast özelliği sayesinde Android cihazlar ile eşleşebiliyor. Tek olumsuz yanı, dahili Wi-Fi özelliği olmaması. Harici bir anten ile bu sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Ürünün n11 sayfasına buradan ulaşabilirsiniz. 

Çanak ve kurulumla uğramadan internet üzerinden televizyon izlemek isteyenler için her bütçeye uygun çanaksız uydu alıcılarını listeledik ve ürünlerin öne çıkan özellerini anlattık. Listemizdeki ürünlerin fiyatlarının farklı internet sitelerinde yer alan farklı kampanyalar nedeniyle değişiklik gösterebileceğini tekrar hatırlatalım. 

10
6
5
2
2
Emoji İle Tepki Ver
10
6
5
2
2