Canon, 2020'de 80 MP’lik Ultra Yüksek Çözünürlüklü Bir Kamera Tanıtacak

10
2
0
0
0
Canon'un 2020 başında 80 MP çekim yapacak fotoğraf makinesini piyasaya sürmesi bekleniyor. Canon’un ultra yüksek çözünürlüklü yeni makinesinin EOS R olacağı iddia edildi.

Canonrumors, Canon’un 2020 başında 80 MP gibi bir ultra çözünürlüklü fotoğraf makinesi piyasaya süreceğini iddia etti. Canonrumors’un prototiplerine ulaştığını iddia etti yeni fotoğraf makinesiyle Canon, makinelerinde önemli değişikliklere gidiyor. 

Elinde makinenin prototipinin olduğunu iddia eden Canonrumors’a göre EOS R’ler önceki Canon makinelere göre daha büyük bir LCD ekrana sahip olacak. Aynı zamanda EOS R’nin 80 MP tam çerçeve görüntü sensörü olacak ve vizör, önceki modellerden daha büyük olacak. EOS R’le beraber Canon, joysticklerde de değişikliklere gidiyor. Ayrıca EOS R’lerin çift SD kart yuvasına sahip olacağı iddia edildi.

canon

Canonrumors vizörün aşağı/yukarı hareket ettirilebileceğini iddia ediyor. Ancak bu bilgi hala kesin değil. Bilgiye göre hareket ettirilebilen kısım vizör değil LCD ekran da olabilir. 

Canon EOS R’lerle beraber EOS 5DS ve EOS 5DS R’leri artık güncellemekten vazgeçecek gibi görünüyor. Canonrumors, yeni modele “EOS R” ismini vermiş durumda. Ancak yeni modelin ismi Canon resmi olarak başka şekilde de açıklanabilir. Canon'un bu çözünürlük canavarı yeni fotoğraf makinesini 2020 yılının başında tanıtacağı söyleniyor.

Kaynak : https://petapixel.com/2019/09/10/canon-plans-to-debut-80mp-eos-r-camera-in-early-2020-report/
10
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
2
0
0
0