Call of Duty: Infinite Warfare'ın Multiplayer Fragmanı Dislike Yağmuruna Tutuldu

1
0
0
0
0
Call of Duty: Infinite Warfare'ın Multiplayer Fragmanı Dislike Yağmuruna Tutuldu
Call of Duty: Infinite Warfare oyununun Multiplayer modunu gösteren fragman, daha önceki videolarda da olduğu gibi beğenilmedi.

Her yıl yoğun rekabet içine giren iki FPS oyunu Battlefield ve Call of Duty'nin bu yılki oyunları da yakın zamanlarda tanıtılmış, Battlefield'ın yeni oyunu Battlefield 1 geçmişe giderken Call of Duty: Infinite Warfare geleceğe gitmişti.

Battlefield 1, konu aldığı Birinci Dünya Savaşı ile oyunseverlerin fazlasıyla beğenisini kazanıp gelmiş geçmiş en iyi Battlefield oyunu olarak nitelendirilirken, Call of Duty kendi yapısını kaybederek Infinite Warfare oyununda hikayesini uzaya taşımış ve ilk videosundan itibaren çok az kişi tarafından beğenilmişti. Öyle ki Call of Duty: Infinite Warfare'ın ilk videosu YouTube'da en fazla dislike alan videolar arasına girmişti.

Kullanıcılar son günlerde Battlefield 1'in açık betasını heyecanla oynarken Call of Duty: Infinite Warfare oyununun çoklu oyunculu (Multiplayer) modunun gösterildiği yeni bir video yayınlandı. Daha önceki Call of Duty: Infinite Warfare videosu kadar milyonlarca dislike alamasa da, oyunun Multiplayer modunu gösteren fragmanı da beğeni sayısı kadar (hatta zaman zaman daha fazlaya çıkacak kadar) dislike aldı.

Açıkçası Call of Duty: Infinite Warfare hem grafikleriyle hem de hikayesiyle başarılı bir oyun gibi görünüyor ancak sorun şu ki oyun Call of Duty hayranlarını üzerek alışılmış CoD yapısını değiştiriyor. Bu nedenle de Call of Duty: Infinite Warfare oyunseverlerin yoğun olumsuz eleştirilerini topluyor.

Bakalım oyun piyasaya çıktığında eleştiriler aynı şekilde devam edecek mi yoksa Call of Duty: Infinite Warfare sevilen bir oyun mu olacak?

Oyunun yayınlanan Multiplayer modunu gösteren fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz:

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0