Euro 2020 Fransa-Portekiz Maçında Cristiano Ronaldo'nun Kafasına Coca-Cola Şisesi Fırlatıldı

93
76
9
2
1
Bir taraftar, geçtiğimiz hafta kameralar karşısındayken Coca-Cola şişesini su ile değiştirerek gündem yaratan Ronaldo'nun kafasına Portekiz-Fransa maçında Coca-Cola şişesi fırlattı.

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen basın toplantısında önünden Coca-Cola şişesini kaldıran Cristiano Ronaldo, tüm dünyanın gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Zararlı şeyler yerine su için mesajı vermek isteyen Ronaldo'nun yaptığı bu hareket, bazı kişiler tarafından haklı bulunmuş, bazıları da Ronaldo'yu iki yüzlü olmakla suçlamıştı.

Coca-Cola'yı da önemli ölçüde zarara uğratan Ronaldo, yaptığı hareket yüzünden eleştirilerin hedefi olmaya devam ediyor. Son olarak Euro 2020 karşılaşmalarında Portekiz-Fransa maçını izlemeye gelen bir taraftar, Fransa'ya attığı golü kutlayan Ronaldo'nun kafasına bir Coca-Cola şişesi fırlattı.

Ronaldo'yo karşı eleştiri yağmaya devam ediyor

cristiano ronaldo

Portekiz milli takımında forvette görevli Ronaldo'nun geçtiğimiz hafta basın toplantısında Coca-Cola şişesini önünden kaldırması, etkisin ilk günkü gibi sürdürmeye devam ediyor. Ronaldo'nun vermek istediği mesaj aslında zararsız şeyler yerine su içip sağlıklı yaşayın demekti ancak ünlü futbolcunun bir zamanlar Coca-Cola reklamlarında oynaması ve bundan yüklü bir miktarda para kazanması, binlerce kişi tarafından iki yüzlülük olarak nitelendirildi.

Ronaldo'nun yaptığı bu hareketi doğru bulmayan insanlar farklı şekillerde tepki göstermeye devam ediyor ancak Macaristan'da gerçekleşen Euro 2020 Fransa-Portekiz maçında bir taraftarın yaptığı hareket, durumu biraz holiganlık seviyesine çıkardı. Kim olduğu açıklanmayan bu kişi, Ronaldo'ya tepki olarak ünlü futbolcunun kafasına Coca-Cola şişesi fırlattı. 

Kaynak : https://www.insider.com/cristiano-ronaldo-coca-cola-bottle-thrown-at-him-euro-2020-2021-6
93
76
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
93
76
9
2
1