Dark Knight, 10. Yıl Dönümü İçin IMAX Ekranlarına Geri Dönüyor

52
3
2
2
1
Dark Knight, 10. Yıl Dönümü İçin IMAX  Ekranlarına Geri Dönüyor
Dark Knight, 10. yılı şerefine IMAX ekranlarında yayınlanacak. Warner Bros, efsane filmi yeniden izleyici ile buluşturuyor.

Christopher Nolan'ın Kara Şövalye filmi, ilk kez 18 Temmuz 2008'de sahnelendi ve 10 yıl sonra filmin yıldönümü şerefine Warner Bros, sevilen süper kahraman filmini IMAX sinemalarına geri getiriyor. Öncü IMAX teknolojisi göz önünde bulundurulduğunda filmin yeniden izleyici ile buluşturulması oldukça yerinde bir hareket. Eğer filmi daha önce izlemediyseniz biraz daha bekleyip IMAX teknolojisinde daha kaliteli ve sürükleyici şekilde izleyebilirsiniz.

Warner Bros., 24 Ağustos tarihinde yeniden vizyonda olacak filmin bir hafta içinde Dark Knight'ın mevcut 1 milyar dolarlık gişe hasılatı rekorunu aşacağının da sözünü verdi. Kara Şövalye, 2008 yılında aksiyon ve gerilim türünde yayınlanmış bir Batman filmi. Joker’in yeniden ortaya çıkışı ile Batman’in halkı kurtarmasını konu alan hikayede Gotham sokaklarını yeniden karmaşa altında görüyoruz. Bu karmaşayı ortadan kaldırmak için ise Batman, Teğmen Gordon ve Savcı Harvey Dent, Joker’e karşı birlikte çalışıyorlar. Filmin en dikkat çeken noktası ise Batman’in aslında iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi yaptığını sorgulamasıdır.


Orijinal sürümünden sonra, Dark Knight sekiz Oscar adaylığı aldı. Özellikle, Heath Ledger'in Joker performansı genç oyuncuya Oscar, Altın Küre, Eleştirmenlerin Seçimi Ödülü ve Screen Actors Guild Ödülü'nü kazandırdı. Ledger'in bu ödülleri görememesi ise hayranlarının hala üzülmesine neden oluyor.

Kaynak : https://mashable.com/2018/07/18/the-dark-knight-rerelease/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#iH60AUsGaiqZ
52
3
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
52
3
2
2
1