Denizli'de Bir Powerbank, Durup Dururken Patladı

29
7
3
2
1
Denizli'nin Pamukkale ilçesinde taşınabilir bir şarj cihazı, önce duman yaydı, ardından alevlere teslim oldu. Yanan şarj cihazını camdan dışarı fırlatan fotoğrafçı, yaşanan olayı ufak yanıklarla atlattı.

Denizli'de yaşanan bir olay, yürekleri ağza getirdi. Geçimini fotoğrafçılık yaparak sağlayan 50 yaşındaki Mustafa Ünal'ın taşınabilir şarj cihazı, bilinmeyen bir nedenden ötürü alevler içerisinde kaldı. Ünal, ofisinde yaşadığı bu hadiseyi ufak yanıklarla atlattı.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde yaşanan olayda Ünal, taşınabilir şarj cihazından dumanlar çıktığını görünce müdahale etmek istedi ancak kısa bir süre sonra cihaz, alevler içerisinde kaldı. Ünal çareyi, şarj cihazını camdan dışarı atmakta buldu.

powerbank

Yaşanan olay çevre sakinleri tarafından da fark edilirken Ünal, yaşanan anları gazetecilerle paylaştı. Artık herkesin teknolojiyle bağımlı bir hale geldiğini söyleyen Ünal, insanların ellerinde sık sık gördüğü bu ürünlerden geçtiğimiz yıl almaya karar verdiğini ve kaliteli bir markanın ürününü satın aldığını söyledi. Ofisinde çalıştığı bir sırada ilk olarak bir sesle irkildiğini aktaran Ünal, taşınabilir şarj cihazının önce duman saldığını, 2-3 saniye içerisinde de alevler içerisinde kaldığını ifade etti. Alevler içerisinde kalan taşınabilir şarj cihazını camdan dışarı fırlattığını söyleyen Ünal, cihazın havadayken adeta bir bomba gibi patladığını ifade etti.

Bu tarz ürünleri kullanan kişilerin çok dikkatli olması gerektiğini söyleyen Ünal, olayı ufak yaralarla atlattığını ancak çoğu insanın elinde bombayla gezdiğini söyledi. Ünal şimdi, garantisi hala devam eden bu şarj cihazının üretici firmasına dava açmaya hazırlanıyor.

Kaynak : https://www.haberturk.com/denizli-haberleri/70885372-tasinabilir-sarj-cihazi-bomba-gibi-patladi
29
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
7
3
2
1