Disney, Klasikleşen Filmlerini Disney+ İçin Yeniden Çekecek

32
4
4
2
0
Disney, 3. çeyrek beklentilerini paylaştığı etkinliklerde, klasikleşmiş filmlerinin, firmanın kendi yayın platformu Disney+’ta yayınlanmak üzere yeniden çekileceklerini açıkladı. Yeniden çekilecek filmler arasında Evde Tek Başına, Müzede Bir Gece ve Diary of the Wimpy Kid gibi yapımlar var.

Dünya’nın en büyük eğlence içerik üreticisi olan Disney, günümüzde eğlence sektörünün dijital ortama taşınmasıyla birlikte kendi yayın platformunu kuracağını açıklamıştı. Disney+ adlı platform, pek çok özgün yapıma ev sahipliği yapacak olsa da bunlar Mickey hanedanlığına yeterli gelmiyor.

Firmanın başındaki isim Bob Iger, hissedar ve yatırımcılara önümüzdeki dönemlerde ne yapacaklarını açıkladığı görüşmelerde, ‘kasım ayında yayına başlayacak olan platform için, hakları ellerinde bulunan bazı markaların yeniden hayal edileceğini’ söyledi. Yani bazı seriler tekrar çekilecek. 

evde-tek-başına

Yeniden çekileceği söylenen ilk üç seri ise Evde Tek Başına, Müzede Bir Gece ve Diary of a Wimpy Kid oldu. Bu yapımlar, yeni jenerasyona uygun olarak yeniden çekilerek günümüzde daha geniş kitlelere ulaşabilecekleri hale getirilecekler. 

müzede-bir-gece-3

Yeni yayın platformu, D23 Expo 2019’un da muhtemelen ana konusu olacak. 

Disney+ platformunda ayrıca Star Wars ve Marvel yapımları da yer alacak. Firma, platformunda başarıya ulaşmak için elindeki geniş marka seçeneklerine güveniyor.

Kaynak : https://comicbook.com/movies/2019/08/06/disney-home-alone-night-at-the-museum-diary-wimpy-kid-reboot-disney-plus/
32
4
4
2
0
Emoji İle Tepki Ver
32
4
4
2
0