EA Play, Xbox Game Pass’e Ücretsiz Dahil Edilecek

96
8
2
0
0
Microsoft, Electronic Arts’ın video oyunu abonelik sistemi EA Play’in, Xbox Game Pass’e ücretsiz olarak dahil edileceğini duyurdu.

Son dönemde oyun sektöründe yer alan firmalar, birbirleriyle rekabet etmekten çok iş birliği yapmaya yönelmiş durumda. Benzer bir girişim son olarak da Electronic Arts ile Microsoft ikilisinden geldi. EA Play, Xbox Game Pass’e dahil edilecek.

Microsoft adına bir basın açıklaması yapan firmanın Oyun Partnerliği ve Ekosistemi Başkan Yardımcısı Sarah Bond, yaptığı açıklamada EA abonelik servisinin, şu anda EA Play’e dahil olan 60 oyunu Xbox Game Pass ile oynamanın mümkün olacağını ifade etti. 

EA ve Microsoft'tan iş birliği

xbox game pass ea

Electronic Arts ile Microsoft’un iş birliğinin bir diğer avantajı da, EA Play üyelerinin erken erişim fırsatı elde ettikleri demoları, oyun içi özel ödülleri, üyelere özel içerikleri, indirimleri ve diğer avantajları sonuna kadar kullanabilme avantajı oldu. 

Bond açıklamada “Xbox Game Pass’i oluştururken, keşfedip arkadaşlarınızla oynayabileceğiniz daha çok oyunu sizlerle buluşturma vizyonuyla hareket ettik. Geçtiğimiz üç yılda, 10 milyon üyemize daha fazla içerik sunarak bu vizyonu gerçekleştirdik ve hizmetimizi de oyuncular cihazlar arasında nerede isterlerse oynayacakları şekilde genişlettik” ifadelerini kullandı.

EA Play içerisinde FIFA 20, Titanfall 2, Need For Speed Heat, Battlefield gibi yapımlar yer alıyor. Hizmete dahil olan bütün yapımlar aynı zamanda Xbox Game Pass Ultimate sahipleri tarafından, Project xCloud ile Android telefonlar üzerinden oynanabiliyor.

EA Play her yerde

Electronic Arts’ın halihazırda Origin adını verdiği kendi oyun servisi bulunuyor. Buna ek olarak geçtiğimiz günlerde EA Play, en popüler oyun platformu olan Steam’de de kendine yer bulmuştu. Şimdi de Microsoft Xbox Game Pass’e dahil oldu.

Oyun firmaları son dönemde birbirleriyle iş birlikleri yapıyor. Bu çalışmalar sonucunda oyunların daha erişilebilir hale gelmesi de oyuncuların faydasına oluyor. Oyunlara erişmek için daha az platforma ücret ödemek yeterli oluyor.

Kaynak : https://mspoweruser.com/ea-play-will-uncluded-xbox-game-pass-free/
96
8
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
96
8
2
0
0