‘Eczanem Nerede’ Mobil Uygulaması, Android ve iOS İçin Yayınlandı

7
2
0
0
0
Türk Eczacıları Birliği (TEB) tarafından geliştirilen ‘Eczanem Nerede’ uygulaması yayınlandı. Bugün itibarıyla Android ve iOS kullanıcılarının hizmetine sunulan uygulama, bulunduğunuz konuma en yakın eczaneleri ve iletişim numaralarını görmenize imkan tanıyor.

Hemen herkes gecenin bir yarısı nöbetçi eczane arayışına girmiştir. Neyse ki akıllı telefonlarımızda uygulamalar, diğer pek çok şeyde olduğu gibi bu konuda da yardımımıza koşarak, bizlere yakın eczaneyi gösteriyor. Şimdi bu uygulamalara bir yenisi daha eklendi. 

Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen ve teknolojik altyapısı Başarsoft tarafından sağlanan  ‘Eczanem Nerede’ uygulaması, Android ve iOS platformunda indirilmeye sunuldu. Tamamen ücretsiz olan uygulamanın veri tabanı, 54 Bölge Eczacı Odası tarafından anlık olarak güncelleniyor.

Türkiye genelindeki 26 bin 416 eczaneden nöbet ve adres bilgisi alan uygulama, size en yakın konumda bulunan eczaneleri ve nöbetçi eczaneler ile onlara ait iletişim numaralarını ve yol tarifi bilgisini veriyor.

eczanem nerede uygulaması

'Eczanem Nerede' uygulamasıyla ilgili TEB Genel Merkezi’nde bir basın toplantısı düzenleyen Türk Eczacıları Birliği Başkanı Erdoğan Çolak, Türkiye’nin her yerinde kesintisiz sağlık ve ilaç hizmeti veren bir mesleğin mensupları olarak halk sağlığını her şeyin üzerinde tuttuklarını ifade etti.

Yanlış bilgiyle ve yanlış yönlendirmelerle her daim mücadele ettiklerini belirten Çolak, 'Eczanem Nerede' uygulamasının bu anlayışın bir parçası olarak ortaya çıktığını söyledi. Çolak, uygulamanın verileri gerçek zamanlı olarak güncellediği için vatandaşların yanlış adreslere giderek vakit kaybetmeyeceklerini aktardı. Türk Eczacıları Birliği tarafından geliştirilen Eczanem Nerede uygulamasını, Google Play Store ve App Store’dan ücretsiz olarak telefonunuza indirebilirsiniz. 

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2019/saglik/mobil-uygulama-eczanem-nerede-hizmete-girdi-5466390/
7
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
0
0
0