Haberleri Kolaylıkla Takip Etmenizi Sağlayacak En İyi 4 Uygulama

35
15
3
2
2
Bu listemizde, haberleri ve internetteki içerikleri kolaylıkla takip edebileceğiniz uygulamaları sizin için derledik.

Güncel haberlere ulaşmak ya da sürekli okuyabilecek içerikler bulmak istiyorsanız, bu listemizde yer alan uygulamalar tam size göre. 

İnternet üzerinden haber okuma deneyimi zamanla mobil cihazları merkezine alan yeniliklerle gelişiyor. Günümüzün en popüler, en stabil ve güncel 4 haber uygulamasını sizin için derledik.

Nabız:

Listemize Nabız adındaki uygulama ile başlıyoruz. İstediğiniz kaynakları akışınıza ekleyebildiğiniz Nabız, haber kaynaklarına profiller aracılığı ile de ulaşmanızı sağlıyor. Ayrıca, bildirimleri kaynaklarınız için açıp kapatabiliyorsunuz. "Nabız Dergileri" adını verdikleri kısım ise uygulamanın seçtiği kaynakları kategorize ederek size sunmasını sağlıyor.

Nabız uygulamasını aşağıda yer alan bağlantılar aracılığı ile indirebilirsiniz.

Bundle:

En çok tercih edilen uygulamalardan biri olan Bundle, kaynakları takip edip bildirimler alabileceğiniz uygulamalardan biri. Size göre akış oluşturan uygulamanın ayrıca Hot Bundle adında bir kısmı var. Bu kısımda çeşitli içerikleri derleyen Bundle, doyurucu bir haber uygulaması diyebiliriz. 

Aşağıda yer alan bağlantılardan işletim sisteminize göre Bundle uygulamasını indirebilirsiniz.

Flipboard:,

Haberleri kategorize edip size bildirim gönderen uygulamalardan biri olan Flipboard'un enteresan özellikleri bulunuyor. Sizin de dergiler oluşturabildiğiniz uygulamada, Twitter aracılığı ile de çeşitli haberleri takip edebiliyorsunuz.

Aşağıda yer alan bağlantılardan Flipboard uygulamasını kendi işletim sisteminize göre indirebilirsiniz.

Google News (Haberler):

Haber dendiğinde Google Haberler'in listemizde yer almaması pek düşünülemezdi. iOS platformu için Google News olarak yer alan uygulama, Android platformu için ise Google Haberler olarak yer alıyor. Uygulamada toplamda 4 ana başlık yer alıyor. "Sizin İçin" kısmında size özel akışlar oluşturan Google, "Başlıklar" kısmında çeşitli kategorilere göre meydadan başlıklar sunuyor. "Favoriler" kısmında takip ettiğiniz konulara ve kaynaklara odaklanan uygulama, "Gazetelik kısmında kategorilere göre göz atmanızı sağlamanın yanı sıra popüler kaynakları da gösteriyor.

Google'ın haberler için uygulamasını aşağıdaki kısımdan kendi işletim sisteminize göre indirebilirsiniz.

Sonuç

Size sunduğumuz 4 uygulamadan da farklı farklı içeriklere erişim sağlayabilirsiniz. Kullanım açısından bazı farklılıklar barındıran uygulamalar, genel olarak haberleri size göre sunmak üzerine kurulu.

35
15
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
35
15
3
2
2