5
2
0
0
0

Akıllı telefonlarımızın klavyeleri hayatımızın olmazsa olmazlarından biri. Çoğu düşüncemizi ve duygumuzu ifade etmek için klavyeleri kullanıyoruz. Her modelin, her arayüzün sahip olduğu klavyenin, her isteğimizi karşılamadığını görüyoruz. Kaldı ki sadece değişiklik istemek bile gayet yeterli bir neden olabilir.

Bu amaçla, Fobito kanalımızda bazıları ücretsiz, bazıları ücretli bazı klavye uygulamalarını sizler için derledik. Bu klavyelerin hepsi farklı özelliklere sahip ve birbirlerinden oldukça farklı açılardan öne çıkıyorlar. Listemizdeki uygulamalar şu şekilde:

Gboard

Android klavyesi denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Gboard, kolay kullanılan sanal klavyelerden biri. Minimal tasarımı ve kaydırma özelliği sayesinde gönülleri çalan bu sanal klavye kullanıcıların büyük beğenisini kazanmış durumda.

Grammarly

Grammarly, özellikle İngilizce yazışacaksanız hayatınızda olması gereken bir klavye olarak karşımıza çıkıyor. Yazdığınız metinlerin kurallara uygun olup olmadığını, akıcılığını kontrol ediyor ve tavsiyelerde bulunuyor.

Go Keyboard

Türkçe dil desteği, emojiler için paket sunması gibi özellikleri sayesinde Go Klavye - Emoji uygulaması en popüler versiyonlardan biri olmuştu. İsterseniz yabancı dilde, isterseniz Türkçe olarak kullanmak için kolayca geçiş yapabiliyorsunuz.

Flesky

Flesky uygulaması ise minimalist bir tasarıma, yüksek oranda kişiselleştirişebilirliğe sahip olmasıyla büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmış durumda. Bu klavyeye yeni eklentiler yükleyebiliyor, farklı şekillerde de kullanabiliyorsunuz.

Listemizde yer alan uygulamalar bu şekildeydi. Uygulamalar hakkında daha fazla bilgi almak için hemen yukarıdan videomuzu izleyebilir, fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

5
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
2
0
0
0