EVE Online'ın Mobil Oyunu EVE Echoes'un Betası Bazı Ülkeler İçin Yayınlandı

11
3
1
0
0
Oyun dünyasının sevilen isimlerinden EVE, şimdi mobil oyunu ile oyun tutkunlarıyla buluşuyor. Bilgisayar versiyonu ile oldukça benzer olması amaçlanan EVE Echoes mobil oyununu beta olarak indirmek mümkün.

Mobile Mode Gaming, oyun tutkunlarının uzun bir süredir beklediği Eve Echoes oyununun 2019 boyunca yapılan testlerin ardından, beta olarak yayınlandığını duyurdu. Mobil oyun, şu anda yalnızca ABD, Kanada, Rusya, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore’de kullanıcılara sunuldu. Yani Türkiye'deki oyuncular, henüz bu oyuna erişim sağlayamıyorlar.

Eve Online, çıktığı tarihten bu yana yoğun ilgi görüp oldukça popüler bir oyun hâline geldi. Bu nedenle oyunun bir de mobil versiyonunun çıkarılması, oyun dünyasında beklenen bir durumdu. Geçen bu süre zarfı içinde de hayranların oyundan olan beklentileri şekil almaya başladı.

Daha önceki Eve mobil oyunlarının aksine yeni çıkan mobil oyun, orijinali ile oldukça benzer gözüküyor:

eve echoes

Eve’in bilgisayar versiyonuna daha yakın olması amaçlanan mobil oyunda; diğer insanlarla ticaret yapıp kendi bütçenizi oluşturabilir ya da onları bir uzay savaşına sürükleyip servetlerini çalabilirsiniz. Verdiğiniz her karar, galaksideki şöhretinize katkı sunacak. Yani galaksinin koruyucusu veya kötü adam olmak tamamen sizin elinizde.

İlk izlenimler, oyunun geleceğinin oldukça parlak olduğu yönünde. Daha gelişim sürecinde olan bir oyun için de bu oldukça iyi bir haber fakat gözden kaçırılan ve henüz oyunda bulunmayan bazı önemli unsurlar da eleştiriler arasındaydı. Mobil oyunun henüz beta aşamasında olduğunu göz önüne alırsak bu da normal karşılanabilecek bir durum.

Bahsedilmesi gereken önemli bir durum da oyunun beta versiyonunda kaydettiğiniz ilerlemelerin, oyunun tam versiyonunda kayıtlı durumda olmayacak olması. Yeni çıkan bu beta versiyonun şimdilik oyun tutkunları için bir deneme tahtası olarak görülmesi öneriliyor. Bu süreç içinde de oyunun bilgisayar versiyonu ile karşılaştırmalar yapıp beğenip beğenmediğinize karar verebilirsiniz.

ABD, Kanada, Rusya, Avrupa, Avustralya, Yeni Zelanda ve Güney Kore ülkelerinden birinden bizi takip ediyorsanız Eve Echoes oyununun açık beta versiyonuna Apple Testflight ve Google Play üzerinden edinebilirsiniz.

EVE Echoes tanıtım videosu: 

 

Kaynak : https://www.pocketgamer.com/articles/081640/eve-echoes-is-available-now-in-open-beta-for-ios-and-android/
11
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
3
1
0
0