Facebook’tan Canlı Yayın Yapabileceğiniz İlk Portatif Kamera!

1
0
0
0
0
Facebook’un canlı yayın özelliğinin popüler olması ile birlikte ürün geliştirici firmalar da harekete geçti. Bu içeriğimizde sizlere canlı yayın için üretilen ilk portatif canlı yayın kamerası olan Mevo’dan bahsettik.

Facebook’un canlı yayın özelliğinin kullanıcılar tarafından büyük bir ilgi gördüğünü, hatta canlı yayında intiharını bile yayınlayanların olduğunu biliyoruz. Standart bir yayın için telefon veya laptop gerekirken, bunun dışında yayın yapabileceğiniz pek cihaz bulunmamasını fırsat bilen Mevo, ürettiği taşınılabilir canlı yayın kamerasını Amazon üzerinden satışa sundu.

12,4 megapiksellik kamerası ve dahili şarjlı bataryası sayesinde bu kamerayla artık uzun mesafe arasından da serbestçe yayın yapılabilecek. Aynı zamanda yayın esnasında kadraj içerisinde bulunan bir objeyi seçmeniz halinde, onun fotoğrafını kaydedebildiğiniz gibi sadece o objenin videosunu da çekebiliyorsunuz. Amazon üzerinden 400 Dolar'a satılan bu kamerayı ek olarak 25 Dolar ücret vererek kutusu ve ekipmanlarıyla birlikte de satın alabilirsiniz.

 Amazon Mevo Live Stream Cam


Hemen aşağıda bulunan videodan Mevo'nun canlı yayın kamerasına ait videoyu izleyebilirsiniz. 

Kaynak : https://getmevo.com/
1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0