Facebook, Instagram ve WhatsApp Bir Kez Daha Çöktü

86
18
6
4
4
Son 2-3 aydır çökmesiyle kullanıcılara büyük sıkıntılar yaşatan ve artık isyan ettiren Facebook-Instagram-WhatsApp çöküntülerine bir yenisi eklendi. Uygulamalar, yine bir sunucu sıkıntısı yüzünden sorunlar yaşıyor.

Milyarlarca kullanıcı kitlesine ulaşan ve her geçen gün daha da büyüyen sosyal medya uygulamaları Instagram, WhatsApp ve Facebook, ülkemizin de aralarında yer aldığı bazı bölgelerde sunucu sorunları yaşıyor. Bazı bölgelerde yavaşlama bulunurken, bazı noktalarda erişimin tamamen kesildiği sunucuların, neden böyle bir sorunla karşılaştığı şu anda bilinmiyor.

facebook çöktü mü

Down Detector isimli sitenin verilerine göre hem Facebook'da hem de Instagram'da durum, Avrupa'da büyük sıkıntıların olduğuna işaret ediyor. Ülkemizde fazla olmasa da bir sorunun teşkil ettiğini gözlemleyebilirsiniz. Ülkemizde sunucu hataları daha çok yeni bir şey eklerken karşımıza çıkıyor.

Instagram

Özellikle Instagram, Avrupa bölgesinde büyük bir erişim sıkıntısı yaşıyor. Sorunun sunuculardan kaynaklandığı söylense de sebebinin ne olduğu şu an için tam olarak bilinmiyor.

Her ne kadar 2019 yılının başlarından beri bu sorunlar teşkil etse de içerisinde bulunduğumuz Yaz aylarında bu sorunlar gittikçe artmaya başladı. Facebook'un bu çöküntüler için hızlı bir şekilde bir çözüm bulması gerekiyor zira kullanıcıların sabrı dolmaya başladı.

86
18
6
4
4
Emoji İle Tepki Ver
86
18
6
4
4