Falcon & Winter Soldier, D23 Disney+ Panelinde Sahneye Çıktı

10
6
1
1
0
Disney’in yayın platformu olacak olan Disney+’ın çıkış tarihi yaklaştıkça platformda yer alacak dizilerle ilgili yeni bilgiler de gelmeye devam ediyor. D23’te düzenlenen Disney+ panelinde Falcon & Winter Soldier dizisinin başrolleri sahneye çıktı.

Anthony Mackie ve Sebastian Stan, D23’teki Disney+ panelinde sahneye çıktılar. Sam “Falcon” Wilson ve Bucky “Winter Soldier” Barnes, Disney+ dizisi Falcon & Winter Soldier’daki rollerinin tanıtımlarını yaptılar. Ayrıca dizide Emily Van Camp’in de yer alacağı onaylandı.

Dizide yer alacak oyuncular

Falcon & Winter Soldier Disney+

Captain America: Civil War’ın ana kötüsü Helmut Zemo’yu canlandıracak olan aktör Daniel Brühl’ün de dizide yer alacağı hali hazırda onaylanmıştı. Panelden önce Emily Van Camp’in dizide Sharon Carter’ı canlandıracağı dedikoduları çıkmıştı ki kendisini üçüncü Captain America filminden bu yana MCU’da görmüyorduk. Van Camp’in Mackie ve Stan’e sahne sırasında katılması çıkan bu dedikoduların onayı olmuş oldu.

Falcon & Winter Soldier, Disney+’da yayınlanacak ilk “live-action” MCU TV dizisi olacak ve 2020’nin güz aylarında yayınlanmaya başlayacak. Falcon & Winter Soldier, Disney+’da yer alacak tek MCU dizisi olmayacak, WandaVision da 2021’in bahar aylarında kendisini takip edecek. Falcon & Winter Soldier dizisi, Avengers: Endgame’den sonrasını konu alacak.

Panelde duyurulan diğer yapımlar

D23’te düzenlenen Disney+ paneli sırasında ayrıca Hawkeye ve yine panelde duyurusu yapılan Moon Knight arasında dördüncü fazla çıkışını yapacak Ms. Marvel serisinin de duyurusu yapıldı. Moon Knight’ı takip edecek olan dizi ise She-Huk olacak ve Bruce Banner’dan kan nakli yoluyla güçlerini kazanan avukat kuzeni Jennifer Walters’a odaklanacak.

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/falcon-and-winter-soldier-take-the-stage-at-d23s-d/1100-6469344/
10
6
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
1
1
0