Star Wars: Rogue One Karakterleri Yeni Disney+ Dizisiyle Geri Dönüyor

3
3
0
0
0
Disney, D23 Expo etkinliğinde Star Wars: Rogue One’daki Cassian Andor ve K2SO’nun hikayesini anlatacak yeni dizisini duyurdu.

Disney, Kaliforniya’da düzenlenen D23 Expo etkinliğinde Star Wars hayranlarını oldukça sevindiren duyurularını peş peşe sıraladı. Etkinlikte, Star Wars hayranlarını sevindiren bir duyuru daha yapıldı ve Star Wars: Rogue One’daki iki karakterin bulunduğu yeni bir dizi çıkaracaklarını açıklandı.

Star Wars: Rogue One’da Cassian Andor’u canlandıran Diego Luna, yeni yapımda da rolüne devam edecek. Aynı şekilde, K2SO’yu canlandıran Alan Tudyk de yeni yapımda yer alacak.

star wars

Yeni yapımın resmi ismi ise henüz belli değil, ancak yapımın Rogue One öncesi zamanda geçeceği kesinleşti. Dizi, 2020 yılında Londra’da çekilmeye başlayacak. Disney, daha önceki açıklamalarında bu yapımı “acımasız bir imparatorluğun hakimiyetindeki galaksinin umutlarını yeniden yeşertecek casuslukla ve cesaret isteyen görevlerle dolu hikayeler” olarak betimlemişti.

Cassian Andor’u canlandıran Diego Luna, bir açıklamasında Star Wars evrenine geri dönmenin kendisi için çok özel olduğunu söylemişti. Yaptıkları güzel çalışmalar ve çalışma boyunca edindiği güzel arkadaşlıklara dair muhteşem anıları olduğunu söyleyen Luna, “Önümüzde muhteşem bir yolculuk var ve bu heyecan verici yeni format bize karakteri daha iyi tanıma fırsatını verecektir.” dedi.

k2so star wars

Etkinliğin Star Wars bölümünde bu yapım dışında yeni duyurular da yapıldı. Disney, başrolünü Pedro Pascal’ın oynadığı The Mandalorian dizisi için yeni fragmanını yayınladı ve Ewan McGregor’un Obi-Wan Kenobi’yi canlandıracağını resmileştirdi.

3
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
0
0
0