FIFA 20'nin Betasında Açığa Çıkan Tüm Yenilikler (Gökkuşağı Sakallı Menajer İçerir)

36
13
7
3
0
Oyunlar, dünya genelinde satışa çıkmadan önce kısa bir beta sürecinden geçerler. Bu beta sürecine gerçekleşen katılım sayesinde oyunda bulunan hatalar, çok ama çok kısa süre içerisinde oyuncular tarafından keşfedilir; oyuna eklenen yazılım, bu hataları geliştiricilere gönderir ve geliştiriciler tarafından hatalar düzeltilir. EA Games'in FIFA 20 için kapalı beta sürecini başlatmasıyla beraber oyunda karşılaşacağımız yenilikler de ortaya çıkmış oldu.

Oyunların ne kadar çeşitli şekillerde karşımıza çıkabileceğini hepimiz biliyoruz. Ne var ki bazı oyunlar, yıllar yılı geçmesine rağmen piyasanın en çok satanları arasındaki yerlerini diğer oyunlara kaptırmıyor.

Bu oyunların başlarında gelen FIFA ise 1993 yılından bugüne kadar her yıl düzenli olarak (bazı yıllar birkaç oyunla beraber) karşımıza çıkıyor. Bugün ise EA Games tarafından yayınlanacak olan yeni FIFA oyunu FIFA 20 hakkında bazı yeni detaylar açığa kavuştu.

Beta kurallarına rağmen detaylar nasıl açığa çıktı?

FIFA 20 kapalı beta

FIFA 20'nin kapalı betası daha yeni yeni başlıyor. Oyuna erişim sağlayan kullanıcılar ise fotoğrafları ve videoları inanılmaz bir hızda internet aleminde yayınlıyor. Bu kullanıcılar sayesinde edindiğimiz bilgilere göre FIFA 20, birçok oyuncuyu sevindirecek yeniliklere sahip.

EA'in beta oyun içerisinden herhangi bir görüntü, video veya canlı yayın yapılmasını yasaklayan kurallarını tanımayan beta kullanıcıları, EA tarafından resmi olarak tanıtımlarda gösterilmeyen özellikleri oyun meraklılarına sundu.

FIFA 20'de gelecek açığa çıkan yenilikler neler?

1. Karakterleri gökkuşağı sakalla kişiselleştirme:

FIFA 20 gökkuşağı sakal

Menajer Kişiselleştirme menüsünde görünümle ilgili birçok yeniliğin eklendiğine dikkat çekilirken bu yenilikler arasında en göze batan ise gökkuşağı sakal. Bu sakala sahip bir menajerin takımını yönetmesi oyunu çok daha keyifli hâle getirecek gibi gözüküyor.

2. Isco'nun solucan dansı:

Real Madrid'in yıldızı Isco'nun dansı ise çok daha eğlenceli. Twitter üzerinde paylaşılan bu videoda Isco'nun solucan dansı yaptığı görülüyor.

3. Kutlama sevinci:

Oyuncuların kutlamalarında ise Everton'ın vazgeçilmez oyuncusu Richarlison'ın güvercin dansı dikkatleri üzerine çekiyor.

4. Dil seçim ekranı:

FIFA 20 dil seçim ekranı

Oyunda fark edilen bir diğer şey ise oyuncuların FIFA 20'yi her başlatışlarında dil seçimini gerçekleştirmeleri gerektiği. EA'in bu özelliği ısrarla oyunda tutması bazı oyuncuları sinirlendirirken bir kısım oyuncunun ise beğenisini topluyor.

Bu ekranda bulunan dile sahip ülkenin bayrağının dalgalanması ise tamamen kaldırılmış. Seçim ekranında bayrakların sabit bir fotoğrafı yer alıyor.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/08/12/fifa-20-beta-leaks-reveal-rainbow-beards-and-a-pigeon-dance
36
13
7
3
0
Emoji İle Tepki Ver
36
13
7
3
0