FIFA Mobile, Android ve iOS İçin İndirilmeye Hazır!

3
3
1
0
0
FIFA Mobile, Android ve iOS İçin İndirilmeye Hazır!
EA Sports’un son mobil oyunu FIFA Mobile, Google Play’de resmi olarak indirmeye sunuldu.

Futbol severler, EA Sports’ın tarafından uzun zamandır marketlere sunmasını beklediği son oyun FIFA Mobile’a nihayet kavuştu. 100 MB’nın altındaki boyutu (Android'te böyle, iOS'te 118 MB), mobil cihazlar için baştan sona tekrar tasarlanan oyun, şirket tarafından indirmeye sunulan diğer oyunlardan ‘daha iyi’ olarak nitelendiriliyor.

Bazı önemli özelliklerle birlikte 30 lig, 650 takım ve 17 bin gerçek oyuncudan oluşan oyun, otantik bir futbol deneyimi sunuyor. Ayrıca FIFA Mobile ilk kez diğer oyuncularla birlikte sohbet edilmesine, birbirlerine hediyeler gönderilmesine ve küresel çapta bir futbol topluluğu oluşturulmasına olanak sağlıyor.

Daha önce yapılan resmi açıklamalar, oyunun Eylül ayı başında marketlere dağıtılacağı yönündeydi. Buna sebep olarak ise bazı oyuncuların oyunu indirdikten sonra yaşadıkları sorunların ortadan kaldırılmasına yönelik çalışmaların bu güne kadar devam etmesi gösteriliyor. Zira oyunu indiren bazı kullanıcılar, oyunun durduk yere çöktüğü ve performansıyla ilgili problemler olduğu gerekçesiyle şikayetlerde bulunmuşlar. Fakat bir futbol sever olarak indirdiğim oyunda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. 

3
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
1
0
0