Ceza, Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan'ın 'Fight Kulüp' Şarkısı Beğeniden Fazla 'Dislike' Aldı

256
84
9
7
4
Ceza, Ben Fero, Ezhel ve Killa Hakan’ın genel Türkçe Rap piyasasına göndermelerde bulunduğu yeni şarkısı ‘Fight Kulüp’, YouTube’da beğeniden çok dislike aldı.

Bildiğiniz gibi ünlü Türkçe Rap sanatçısı Norm Ender, uzun bir süre sonra sükse yaratacak bir diss şarkısıyla piyasaya geri dönmüştü. Bunun ardından ise Türkçe Rap’in en eski isimlerinden olan Killa Hakan, Norm Ender’in şarkısında yer alan Ben Fero ve Ezhel’i savunduğunu açıkladığı bir video paylaşmıştı.

Son olarak Killa Hakan, Ben Fero, Ezhel ve Ceza ile birlikte ‘Fight Kulüp’ isimli şarkısını yayınladı. Ancak görünen o ki kamuoyu, bu şarkıyı beğenmenin tam aksine nefret etti. Hatta bir YouTube kullanıcısının yorumu "abi daha 4 milyonken silin görmemiş gibi yaparız hâlâ çok geç değil" şeklinde oldu.

fight kulüp

Peki şarkı (kullanıcı yorumlarına göre) neden bu kadar kötü yorum topladı?

Varan 1: Kötü Beat (Ritim)

Birçok kullanıcıya göre şarkının beati baş ağrıtıyor. Bunun sebebi ise beatin şarkı boyunca aynı tempoda hiç değişmeden ilerliyor olması ve çok yüksek ses düzeyine sahip olması.

Varan 2: Kötü şarkı sözleri

Kullanıcılara göre Killa Hakan’ın, Ezhel’in ve Ben Fero’nun yer aldığı kısımlar anlamsız kalıyor. Özellikle Killa Hakan’ın sadece kafiyeli olsun diye ‘gluk gluk’ ikilemesini kullanması, sosyal medyada büyük esprilerin dönmesine sebep oldu.

Şarkının tek beğenilen bölümü ise Ceza’nın kısmı oldu. Türkçe Rap’in pirlerinden olan Bilgin ‘Ceza’ Özçalkan, birçok insan tarafından böyle bir parçada yer aldığı için eleştirildi. Şarkının altındaki yorumlarda insanlar sadece Ceza için şarkıyı dinlediklerini de belirtti. Şarkıyı aşağıdan dinleyebilirsiniz:

(Fight Kulüp şarkısının yayınlanmasının ardından Sagopa Kajmer ve Ceza’nın düeti olan efsane parça ‘Neyim Var ki’nin izlenme sayısı da artış gösterdi.)

256
84
9
7
4
Emoji İle Tepki Ver
256
84
9
7
4