Brad Pitt ve Lewis Hamilton'ın Yer Alacağı Formula 1 Filminde Kullanılacak Aracın Tasarımı İlk Kez Paylaşıldı

23
5
2
1
0
Apple tarafından üstlenilen, başrolde Brad Pitt ve yapımcı kadrosunda Lewis Hamilton'a yer veren Formula 1 filmi geliyor. Filmde göreceğimiz ana aracın tasarımı paylaşıldı.

2021’in sonlarına doğru haberini aldığımız Brad Pitt’li Formula 1 filmi için çalışmalar sürüyor. Zamanında anlaşma için Apple, Netflix ve Amazon’u birbiriyle yarıştıran filmin Apple tarafından üstlenileceği 7 Haziran 2022’de duyurulmuştu.

6 Temmuz tarihindeyse filmde Brad Pitt ile göreceğimiz Formula 1 aracının tasarımı paylaşıldı. Formula 1’in resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımdaki araç, bakır ve siyah rengin birleşimiyle estetik bir görünüm sunuyor.

Karşınızda Brad Pitt’li Formula 1 filminde göreceğimiz araç:

formula 1 filmi

formula 1 filmi

formula 1 filmi

formula 1 filmi

Araç, filmde kurgusal olarak karşımıza çıkacak APXGP takımının aracı olacak. Tabii fark ettiyseniz aracın tasarımı, günümüz Formula 1 araçlarından farklı bir yapıya sahip. Aracın üzerindeki sponsorlar ise film için ortaklık kurulan gerçek sponsorlar.

Filmde kullanılacak bu araç pistlere de indi!

Film hakkında tüm bilinenler:

IMDb’de adı şimdilik “Apex” olarak paylaşılan film, başrolde Brad Pitt’e yer verecek. Pitt, emeklilikten geri dönen ve bir çaylak ile aynı takıma düşen bir pilotu canlandıracak. Film, Joseph Kosinski tarafından yönetilecek.

Oyuncu kadrosunda ise Brad Pitt’in yanı sıra Tobias Menzies, Kerry Condon, Damson Idris’e yer verecek. Filmin yapımcıları arasında 7 kez Formula 1 Dünya Şampiyonluğu kazanan pilot Lewis Hamilton yer alıyor.

23
5
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
23
5
2
1
0