Final Fantasy XIV’ün Geliştiricileri, Oyunun Ana Hikâyesine Yoğunlaşmayı Planlıyor

2
1
1
0
0
Final Fantasy 14’ün geliştiricileri, temel oyunun ana hikâyesine yoğunlaşmak istediklerini belirtti. Bu da demek oluyor ki temel oyun değişiklikleri bir süreliğine gelmeyecek.

Final Fantasy XIV’ün geliştiricilerinin Çarşamba günü açıklamalarına göre Square Enix, Final Fantasy 14’ün ana oyunu olan ‘A Realm Reborn’un senaryosuna yoğunlaşmak istiyor. A Realm Reborn, zaman zaman biraz durgun olabilen bir hikâyeye, bilhassa hikâyenin ana kısmı ile Heavensward'ın başlangıcı arasındaki görevler dizisine sahip.

Açıklama, ekibin "New Game+" sistemi ile birlikte oyunu daha kompakt hâle getirmeye çalıştığını belirtiyor ancak bunun tam olarak ne olduğu ile ilgili bir ayrıntı verilmiş değil. Bu güncelleme, aylar sonra çıkacak olan 5.3 yaması ile birlikte gelecek.

final fantasy 14

Ekibin açıklamalarına göre 5.1 yamasında gelecek yenilikler şunlar:

  • Shadowbringer’ların ilk canavar kabilesi görevleri
  • Son Shadowbringer testinin ‘ekstrem’ versiyonu
  • Toplama ve üretme sisteminde değişiklikler
  • YoRHa Nier birliği baskınlarının birinci bölümü
  • Topluluk gruplarını güvence altına alacak yeni Circles özelliği

Ekibin söylediğine göre bir sonraki canlı yayın açıklamalarında Ishgard’ın yenilenmesi gibi birçok konudan bahsedilecek. Geliştiriciler ayrıca bir sonraki yayında YoRHa baskınları hakkında konuşmak için özel bir konukla birlikte olacaklarını da duyurdu. Bu kişi muhtemelen Nier: Automata’nın yönetmeni Yoko Taro olacak.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/8/7/20758878/final-fantasy-14-live-letter-msq-story-a-realm-reborn
2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0