Ultra Gerçekçi Grafikler Sunan Forza Horizon 4 Duyuruldu!

39
13
4
2
1
Son derece güçlü ve hızlı araçları ile İngiliz kırsalının tozunu attıracak olan Forza Horizon 4, Microsoft'un E3 etkinliği sırasında tanıtıldı.

İlki 2012 yılında piyasaya çıkan ve o yıldan bu yana iki yılda bir yeni sürümü oyuncular ile buluşan sevilen açık dünya yarış oyunu Forza Horizon 4, Microsoft’un E3’te gerçekleştirdiği basın etkinliği sırasında tanıtıldı.

Oyunculara ultra gerçekçi bir yarış atmosferi yaratan Forza Motorsport’un son derece rahat bir ortam sunan Forza Horizon dünyası ile harmanlandığı oyun, İngiliz kırsalında geçecek ve dinamik mevsim geçişlerine sahne olacak.

Buradaki asıl önemli nokta ise mevsim geçişlerinin oynanışı doğrudan etkileyecek olması. Sıcak bir yaz gününde araç sürmek ile karlı bir kış gününde araç sürmek kesinlikle aynı olmayacak. Bu da oyunculara daha gerçekçi bir atmosfer sağlayacak.

İçerisinde birbirinden güçlü yüzlerce aracın bulunacağı oyunda araçları modifiye etmek mümkün olacak. Ayrıca Forza Horizon 4’ün çevrimiçi açık dünyasında oyuncular diğer oyuncular ile gerçek zamanlı olarak karşılaşıp yarışabilecekler.

Xbox One X için özel olarak optimize edilen oyun 4K çözünürlüğü destekliyor. Microsoft, PC ve Xbox'ta oynanabilecek Forza Horizon 4’ün çıkış tarihini ise 2 Ekim olarak açıkladı. Microsoft’un Xbox Game Pass üyeleri, oyuna ek bir ücret ödemeden direkt olarak erişebilecekler.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/10/17430866/forza-horizon-4-release-date-announced-xbox-one-e3-2018
39
13
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
39
13
4
2
1