Garanti Bankası’nın Adı ve İnternet Adresi Resmen Değişti: İşte Yeni İsim

119
12
11
8
7
Geçtiğimiz yıllarda BBVA tarafından satın alınan Garanti Bankasının ismi, bugün itibarıyla Garanti BBVA olarak değiştirildi. Banka, isim değişikliğiyle birlikte internet sitesini de www.garantibbva.com.tr olarak değiştirdi.

Bu zamana kadar internet sitesine ulaşımı www.garanti.com.tr adresinden sağlayan Garanti Bankası, isim değişikliği sebebiyle internet adresini www.garantibbva.com.tr olarak değiştirdi.

Bu değişikliğin yapılmasıyla birlikte Google Chrome, siteye erişimlerde ‘phishing’ olarak da bilinen kimlik avına karşı bir uyarıda bulundu.

Garanti Bankası’nın resmi sitesinde yapılan açıklamaysa şu şekilde oldu:

"9 yıldır bünyesinde bulunduğumuz BBVA Grubu’nun tüm dünyada uyguladığı dijital dönüşüm stratejisi kapsamında, BBVA’nın global marka gücünü Garanti marka ve logosunun yanına ekliyor ve 11 Haziran’dan itibaren Garanti BBVA ismini kullanmaya başlıyoruz. Garanti BBVA olarak her zaman olduğu gibi bundan sonra da, ülkemiz ekonomisine değer katmaya ve çağın fırsatlarını herkese sunmak için çalışmaya devam edeceğiz. Sorularınız olursa şubelerimiz ya da 444 0 333 Müşteri İletişim Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz."

Kaynak : https://www.ntv.com.tr/ekonomi/garanti-bankasinin-internet-adresi-www-garantibbva-com-tr-olarak-degisti-pishin,g8Boz6e0_0WYbPR3r6VqEQ
119
12
11
8
7
Emoji İle Tepki Ver
119
12
11
8
7