God of War’un Yapımcıları Tarafından Geliştirilen ve İptal Edilen PS4 Oyunu

24
6
4
2
1
Son gelişmelere göre ödül üstüne ödül alan God of War'un yapımcılarından bir başka PS4'e özel oyun gelecekti ancak proje yarısında iptal edildi.

Sony Santa Monica Stüdyosu, 2019 BAFTA ödüllerinde ‘En İyi Oyun’ ödülünü alan God of War’un yapımcısı olarak biliniyor ancak stüdyo, bu efsanenin çıkışına yakın başka bir oyun için de çalışıyordu. Bu oyun, stüdyonun daha önce hiç karşılaşmadığı şekilde zorlayıcı ve farklıydı. Fakat proje tamamlanmadan önce iptal edildi.

Bu projenin kod adı Internal-7'ydi. 3 yıldır geliştirme sürecinde olan bir bilim kurgu oyunu olan Internal-7, PS4’e özel çıkacaktı ancak aniden projenin fişi çekildi. Internal-7’nin geliştirilmesinin erken safhalarında, oyun üzerinde çalışan birçok geliştirici işini kaybetti.

Sony Santa Monica Stüdyosunun ‘Raising Kratos’ isimli yeni God of War belgeselinde daha fazla bilgi açığa kavuştu. Görünüşe göre Internal-7’nin iptalinin ardından 100’den fazla geliştirici, God of War’un geliştirici ekibine katılmış.

Sony Santa Monica’nın başkanı Shanon Studstill, Internal-7’yi ‘kayıp giden bir hayal’ olarak nitelendiriyor. Görünen o ki geliştirici ekibin bu oyun için büyük umutları varmış.

Daha önce de bahsettiğimiz gibi, stüdyonun YouTube kanalından God of War’un geliştirme sürecini yansıtan ‘Raising Kratos’ adında yeni bir belgesel yayınlandı. Bu belgeselin bir kısmında, iptal edilen Internal-7’ye ait konsept resim çalışmaları da bulunuyor.

Eğer belgeseli izlemediyseniz, 08:59’uncu dakikaya atlayarak Internal-7’den bahsedilen kısmı izleyebilirsiniz:

Kaynak : https://www.dailystar.co.uk/tech/gaming/778107/PS4-Game-Internal-7-Sony-Santa-Monica-PlayStation-God-of-War-cancelled-why-Raising-Kratos
24
6
4
2
1
Emoji İle Tepki Ver
24
6
4
2
1