Steam Fiyatı 51 TL Olan Oyun, GOG Galaxy'de Ücretsiz Oldu

60
34
9
6
2
GOG, Steam'de de satın alınabilen Brigador: Up-Armored Deluxe Edition'ı kısa süreliğine ücretsiz yaptı. Oyunla birlikte ekstra içeriklere de erişmenizi sağlayan kampanya, pek çok oyuncuyu memnun edecek türden.

Zaman zaman düzenlediği ücretsiz oyun kampanyalarıyla oyuncuların ilgisini çekmeyi başaran GOG, kendi oyun platformu GOG Galaxy üzerinden yeni bir kampanya başlattı. Kampanya kapsamında Steam'de 51 TL'ye satın alabileceğiz Brigador: Up-Armored Deluxe Edition isimli ücretsiz olarak sunmaya başlayan platform, bağımsız yapımcılara şans vermekten hoşlanan oyuncuları memnun edecek gibi görünüyor.

Brigador: Up-Armored Deluxe Edition, Brigador: Up-Armored'un ekstra içeriklere sahip olan bir versiyonu. Böylelikle kampanya kapsamında, oyunun kendisine ek olarak, oyun için özel olarak hazırlanmış müziklere de herhangi bir bedel ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca pek çok oyunsever, Brigador: Up-Armored için hazırlanan oyun müziklerinin, oyundan daha dikkat çekici olduğunu beyan ediyor.

Brigador: Up-Armored nasıl bir oyun?

Brigador: Up-Armored Deluxe Edition

Tek oyunculu bir oyun olarak karşımıza çıkan Brigador: Up-Armored, aksiyon dolu ögelere sahip. Baskıcı bir rejime karşı çıkmaya çalıştığınız oyunda, rejim unsurlarını alt edebilmek için 56 benzersiz araç ve 40 silahı kullanabiliyorsunuz. Ancak bu araç ve silahlara doğrudan sahip olmuyorsunuz. Oyun ilerledikçe, kullanabileceğiniz malzemelerin sayısı artıyor.

Brigador: Up-Armored, sistem gereksinimleri açısından da bilgisayarınızı yoracak bir yapım değil. 4 GB RAM, orta halli bir işlemci ve 1 GB gibi mütevazı bir depolama alanı boşluğu, oyunu çalıştırmanız için yetiyor. Ayrıca Windows Vista ve üzeri her işletim sistemi, Brigador: Up-Armored'ı rahatlıkla çalıştırabiliyor. Peki ücretsiz olarak dağıtılmaya başlayan bu oyuna, nasıl sahip olacaksınız?

Brigador: Up-Armored Deluxe Edition'a ücretsiz olarak sahip olmak için yapmanız gerekenler:

Brigador: Up-Amored Deluxe Edition

Brigador: Up-Armored Deluxe Edition'ı kütüphanenize eklemek için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacak:

  • GOG Galaxy'yi bu bağlantıya tıklayarak indirin.
  • Hesabınıza giriş yapın, yoksa hesap oluşturun.
  • Ana sayfadaki 'GOG.COM GIVEAWAY' bölümünde 'Yes, claim' seçeneğine tıklayın.

Not: Yukarıda paylaşmış olduğumuz bağlantı, zaman zaman hata verebiliyor. Eğer böyle bir durumla karşılaşırsanız, birkaç dakika bekledikten sonra yeniden deneyin. Ayrıca GOG Galaxy uygulamasını açtıktan sonra, söz konusu kampanyayı hemen göremeyebilirsiniz. Böyle bir hatayla karşılaşmanız durumunda da uygulamayı birkaç kez kapatıp açın. Sorun düzelecektir.

60
34
9
6
2
Emoji İle Tepki Ver
60
34
9
6
2