Göle Düşen Samsung Galaxy S7 Saatler Sonra Çalışır Durumda Çıkarıldı!

1
0
0
0
0
Samsung'un suya dayanıklı amiral gemisi Galaxy S7 sanıldığından daha sağlam çıktı. Su altında yarım saat kalabildiği söylenen cihaz, yaşanan gerçek olayda bu süreyi 4'e katlamayı başardı.

Samsung’un suya ve toza karşı dayanıklı amiral gemisi Galaxy S7 sanıldığından daha sağlam çıktı. Gerçek hayatın içinde başarılı bir sınav veren cihaz düştüğü gölden birkaç saat sonra bulunarak sağlam olarak çıkarıldı.

ABD’nin Minneapolis kentinde gerçekleşen olayda Samsung Galaxy S7 bir kanala düştü. 2 saat su altında kalan cihazın bulunduğunda hala çalışır durumda olması sahibini hem şaşırttı hem de sevindirdi. Cihazın fotoğrafları da internette paylaşıldı.

Gerçek hayatın içinde gerçekleşen bu olay IP68 sertifikalı Samsung Galaxy S7’nin suya dayanıklılık konusunda verilen değerlerin ötesine geçebileceğini gösterdi. Samsung’un sitesinde telefonun 1.5 metreden daha derin suda yarım saattten fazla kalabileceği belirtiliyor. Yaşanan olayda ise hem suyun derinliği daha fazla hem de verilen yarım saatlik süre 4 katına çıkmış durumda. Bu olay Galaxy S7’nin suya dayanıklılık konusunda başarısını ortaya koysa da cihazınızla bu tarz deneyler yapmanızı yine de önermiyoruz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0