Google, Arama Sayfasında Bulunan Büyüteç Simgesini Kaldırdı

26
11
3
2
1
Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından olan Google, arama sayfalarındaki tasarımında yenilik yaptı. Bu yenilik kapsamında Google'ın arama sayfasında bulunan büyüteç simgesinin yerini "Ara" butonu aldı.

Google arama motoru saatlerdir hareketli bir sürecin içerisinde. Dün akşam saatlerinde Google, arama motorunun "Görseller" bölümünde bir değişiklik yaparak üzerine tıkladığınız görseli büyütme işlemini ekranın sağ kısmında yapmaya başladı. Kullanıcılar henüz bu duruma alışamamışken bir yenilik de Google'ın arama sayfası için yapıldı.

Google, geçtiğimiz dönemlerde de arama sayfası üzerinde oynamalar yaparak kategorileri biraz daha farklılaştırmıştı. Şimdiyse Google, arama sayfasında görmeye alıştığımız büyüteç simgesini, "Ara" butonuyla değiştirdi. Google'ın bu yeni hali şöyle görünüyor;

google arama sonucu

Google'ın ana sayfasında ise şimdilik herhangi bir yenilik görünmüyor.

google ana sayfa

Konuyla ilgili olarak Google, herhangi bir açıklama yapmazken bu durumun yeni bir özelliğin test aşaması olduğu düşünülüyor. Anlaşılan o ki ilerleyen günlerde Google'da daha farklı yenilikler de göreceğiz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/08/06/google-search-button/
26
11
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
26
11
3
2
1