Google Asistan'ın Arayüzü Baştan Aşağı Yenilendi

34
11
2
2
0
Asistan'ın arayüzünde çeşitli iyileştirmeler yapan güncelleme Google tarafından yayınlandı.

Hiçbir hareket gerçekleştirmeden aktif hâle getirebildiğimiz ve gerçekleştirmesini istediğimiz komutu söyleyebildiğimiz sesli asistanlar artık hayatımızın önemli bir parçası hâline geldi. Google ise mobil platformunda bulunan sesli asistanını güncelleyerek çok daha kullanıcı dostu bir arayüzü erişime açtı.

Kullanıcılar artık Google Asistan'a bir komut verdiklerinde alt tarafta beliren ufak bir kısım ile karşılaşacaklar. Bu kısım, istenilen bilgilere çok daha kolay bir şekilde erişilmesine olanak tanıyor. İnternette bulduğu sonuçları dik bir şekilde sunacak olan Google Asistan'da eskisine göre çok daha başarılı bir düzenlemeye gidilmiş.

Hisseler konusunda da yenilenen bir arayüze sahip olan Asistan, eski sade görünümünden kurtulup, daha fazla bilgi ve görselliği zenginleştirne bir grafiği de artık kullanıcılarına sunuyor. Ne var ki bu özelliğin her Google Asistan için hemen yayınlanmayacağı, Google kullanıcılarının Asistan'larına hisse senedi fiyatlarını sorarak bu özelliğe kavuşup kavuşmadıklarını öğrenebilecekleri söyleniyor.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Google-Assistant-update-gives-clearer-and-richer-responses_id115107
34
11
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
34
11
2
2
0