Google’ın Kullanışlı Gboard Klavyesine Yeni GIF ve Dil Seçenekleri Eklendi

7
3
2
0
0
Google kullanıcılarının en sevdiği uygulamalardan biri olan Gboard, şimdi yeni GIF ve dil seçenekleriyle donandı.

Bildiğiniz üzere teknoloji, dur durak bilmeden gelişmeye devam ediyor. Bu gelişmenin gerisinde kalmak istemeyen mobil uygulamalar ise sürekli bir şekilde yenilik ve güncellemeler ile kullanıcılarını kendilerine bağlamaya çalışıyorlar. Bu noktada Google’ın sevilen klavyesi Gboard, ek dil ve GIF seçenekleri ile güncellendi.

Toplamda 28 yeni dil seçeneği için kullanılabilir olan uygulamanın, son güncellemede kazandığı diller şu şekildedir: Bagri, Batak Toba, Bench, Bhili, Capiznon, Chavacano, Doğu Min, Fiji Hindi, Ge'ez, Gurani, İnguş, Karaçay, Horasani Türkçesi, Kipsigis, Maharashtrian Konkani, Lezgian, Mizo, Maguindanao, Malay (Brunei), Maranao, Güney Min, Kuzey Sami, Qashqa'i, Rinconada Bikol, Surjapuri, Tausug, Üst Sakson ve Vasavi.

Bu bağlamda eğer sizlerde hala Gboard klavye uygulamasını denemediyseniz, aşağıdaki bağlantılara tıklayarak, yenilenmiş Google Gboard uygulamasını cihazınıza yükleyerek kullanamaya başlayabilirsiniz. Sonrasında Gboard’ın favori uygulamanız olması ise kaçınılmaz olacaktır.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/Google-Gboard-update-GIF-options-additional-languages_id106098
7
3
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
2
0
0