Google Pixel 4, Londra Trenindeki Bir Kişinin Elinde Görüntülendi

40
10
7
6
0
Akıllı telefonların prototiplerine halka açık ortamlarda rastlanabiliyor. Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 4 de bugün Londra'da ortaya çıktı.

Akıllı telefonlar, tanıtımları gerçekleştirilmeden önce bir dizi teste tabi tutuluyor. Bu testlerin çoğu, kapalı kapılar ardında gerçekleştirilirken günlük kullanım testleri ise gerçek hayatta uygulanıyor. Akıllı telefonlar, bir kişinin günlük hayatta karşılaşabileceği tüm durumlara karşı sınanıyor.

Google'ın geçtiğimiz ay içerisinde fotoğraflarını yayınladığı saf Android barındıran Pixel serisinin yeni üyesi Pixel 4, geçtiğimiz haftalarda da gerçek fotoğraflarının ortaya çıkmasıyla gündeme oturmuştu.

Silikon Vadisi'nin yazılım devi Google'ın yeni akıllı telefonu Pixel 4'ün, büyük bir kamera modülü çıkıntısına sahip olacağı biliniyordu ve bu, Pixel hayranları tarafından olumsuz bir yön olarak değerlendiriliyordu.

Londra'da bulunan trenlerden birisinde çekilen fotoğrafta Pixel 4'ün bir kılıfın içerisine oturtulduğu görülüyor. Bu kılıf sayesinde cihazın Pixel 4 olmasının anlaşılması her ne kadar zor olsa da arka tarafta bulunan kameraların konumlarına bakıldığında bu cihazın Google'ın yeni amiral gemisi Pixel 4 olmaktan başka seçeneği kalmıyor.

google pixel 4

Google'ın Pixel serisi amiral gemilerinin toplu taşıma araçlarında ortaya çıkmalarıyla ilgili bir geleneği var. Geçen sene içerisinde Pixel 3 XL akıllı telefonu da Kanada'da bir metroda ortaya çıkmıştı.

İlk Pixel serisi akıllı telefon ise 2016 yılında bir restoranda görüntülenmişti. Pixel 4'ün lansman tarihi hakkında Google tarafında resmi bir açıklama bulunmuyor.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/07/13/pixel-4-camera-spot/
40
10
7
6
0
Emoji İle Tepki Ver
40
10
7
6
0