Rockstar, GTA 6'nın İlk Fragmanının Ne Zaman Yayımlanacağını Açıkladı!

50
19
5
2
1
Rockstar Games'ten GTA 6 ile ilgili bomba bir açıklama geldi. Şirket, oyunun ilk fragmanının ne zaman yayımlanacağını resmen açıkladı.

Sabah saatlerinde sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, Rockstar Games ile ilgili bomba bir iddiadan bahsetmiştik. Bloomberg'in iddiasına göre Rockstar Games, yıllardır beklenen GTA 6'yı bu hafta duyuracaktı. Oyunun ilk fragmanıysa önümüzdeki ay, Rockstar Games'in 25. yıl dönümü kutlamaları kapsamında yayımlanacaktı.

Şimdiyse konuyla ilgili yeni bir gelişme daha yaşandı. Rockstar Games'ten konuyla ilgili efsane bir açıklama geldi. Şirket, GTA 6'nın ilk fragmanının önümüzdeki ay yayımlanacağını resmen açıkladı.

Rockstar Games'in açıklaması:

Gelecek ay Rockstar Games'in 25. yılını kutlayacağız. Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatına sahip olduk.

Siz olmasaydınız, bunların hiçbiri mümkün olmazdı. Bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

Rockstar Games, 1998 yılında video oyunlarının da diğer eğlence türleri kadar kültür açısından vazgeçilmez olabileceği fikri üzerine kuruldu ve bu evrimin bir parçası olma çabalarımızda sevdiğiniz oyunları yarattığımızı umuyoruz.

Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Duyuruya ilişkin bir açıklama yok!

GTA 6

Rockstar Games, GTA 6'nın fragmanı ile ilgili resmî doğrulamayı yapmış olsa da oyunun ne zaman duyurulacağı konusu hâlâ muallak. Ancak Bloomberg tarafından gündeme getirilen iddianın kısmen de olsa doğrulandığını kabul edecek olursak duyuru için de çok bir süre kalmadığını söyleyebiliriz.

Kaynak : https://www.bloomberg.com/news/articles/2023-11-08/rockstar-plans-to-announce-much-anticipated-grand-theft-auto-vi
50
19
5
2
1
Emoji İle Tepki Ver
50
19
5
2
1