3
2
0
0
0

Bugünkü videomuzda açık dünyası ve eğlenceli görevleri ile 25 yıldır hayatımızda olan Grand Thef Auto (GTA) serisini yakından inceliyoruz. Herkese keyifli seyirler!

Oyuncuların merakla beklediği GTA 6’nın 1-2 yıl içinde çıkacağını biliyoruz. Biz de bu süreyi 2 yıl yerinde hizmet garantisi olan Dell ile geçirmeye karar verdik ve bugüne kadar çıkan GTA oyunlarında neler değişti, bunu inceledik.

Rockstar’ın bu meşhur serisinin ilk oyunu, London 1969 ve 1961 ile gelen GTA 1. Seri, 1999 yılında GTA 2 ile devam ediyor. Ardından Rockstar, 2001 yılında GTA 3 ile üç boyutlu bir dünyanın kapılarını aralıyor. Hepimizin en az bir kere oynadığını düşündüğümüz GTA Vice City ise, serinin üçüncü oyunun ek paketi olarak çıkıyor. 2008 yılında beklentileri pek karşılayamayan GTA 4’ün ardından, 2013 yılında piyasaya sürülen GTA 5 ise Rockstar’a 1 milyar dolardan daha fazla bir kazanç sağlıyor.

GTA serisinin tüm hikayesini, grafik, oynanış özelliklerinde neler değiştiğini ve çok daha fazlasını şimdi videomuzda inceleyebilir, sormak istediklerinizi yorumlar bölümünde belirtebilirsiniz.

Dell ile ilgili güncel gelişmeleri takip etmek için:

  • Blog: https://www.dell.com/tr-tr/blog/
  • Instagram: https://www.instagram.com/dell.turkiye/
  • Twitter: https://twitter.com/DellTurkiye 
3
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
2
0
0
0