Halo: The Master Chief Collection’ın PC Sürümünün Fiyatı Açıklandı

10
6
1
0
0
Microsoft'un başarılı oyun serisi Halo'nun tüm oyunlarını içerisinde barındıran Halo: The Master Chief Collection'ın PC sürümü için fiyat açıklaması geldi.

Microsoft’un Xbox E3 2019 basın konferansı, Halo: Infinite’ten yeni video da dahil olmak üzere birçok sürprizi içerisinde barındırıyordu. Bu videonun yanı sıra Halo: The Master Chief Collection’ın PC sürümünden de haberler geldi. Microsoft, tüm koleksiyonun fiyatını konferansta duyurdu.

Halo: The Master Chief Collection, içerisinde Halo: Reach, Halo: Combat Evolved Anniversary, Halo 2 Anniversary, Halo 3, Halo 3: ODST ve Halo 4’ü barındırıyor. Halo 3: ODST, 5 dolarlık bir fiyat etiketine sahipken geriye kalan oyunlar 10 dolarlık bir fiyat etiketiyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Kısaca tüm oyunların toplamı 55 dolar gibi bir fiyata gelecek. Oyunlar Steam ve Microsoft Mağazası aracılığıyla da satın alınabilecek.

Oyunlar bir anda paylaşılmayacak ve hazır olduklarında kademeli bir süreç izlenecek. Bu süreç, Halo: Reach oyununun Haziran ayı içerisinde çıkmasıyla başlayacak. Oyuncular aynı zamanda Xbox Game Pass yöntemini kullanarak oyunları oynamak için alternatif bir yola da sahip olacak.

Oyunların ücretlendirmelerine dair ülkelere göre bir farklılık belirtilmedi. İlerleyen günlerde oyunların Türkiye fiyatlarıyla ilgili değişiklikler olması durumunda bu değişiklikleri sizlere aktaracağız.

Kaynak : https://www.firstpost.com/tech/gaming/halo-the-master-chief-collection-for-pc-pricing-has-been-announced-at-e3-2019-6784301.html
10
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
1
0
0