Bilgisayara Geleceği Açıklanan Xbox Game Pass’in Umut Vadedici Fiyatı Duyuruldu

28
3
1
1
0
Microsoft, bu akşam E3’te yapacağı etkinlikten önce Xbox Game Pass for PC hizmetiyle ilgili bilgiler verdi. Beta süresinde sisteme dahil olacak oyunların bir listesi yayınlandı.

Microsoft bugün E3’te yapacağı etkinliğin öncesinde, Xbox Game Pass for PC’nin fiyatını açıkladı. Hizmet ABD’de aylık 4.99 dolar ücretle çıkışını yapacak. Xbox Game Pass for PC’nin betasını en az 10 oyunla süsleyecek olan Microsoft, Halo: The Master Chief Collection gibi yapımların yanı sıra, Gears 5 gibi yakında çıkacak oyunları da bu hizmete dahil edeceğini açıkladı.

Microsoft büyük ihtimalle hizmetin betasını bugün kullanıma açacak. Sistem beta sürecinde ABD’de aylık 1 dolar olacak. Microsoft, konsollarında da yaptığı gibi, Xbox Game Pass’ten yararlanan Windows 10 kullanıcılarının oyunları indirip, çevrimiçi ve çevrimdışı oynamalarına izin verecek. Aynı zamanda Microsoft Xbox Game Pass’in PC versiyonunda 75’i aşkın geliştiriciden, 100’ü aşkın oyun sunacağının sözünü verdi.

Başlangıçta Sega, Metro Exodus’un yapımcısı Deep Silver, Fallout ve Elder Scrolls serilerinin yapımcısı Bethesda, Stellaris’in yaratıcısı Paradox Interactive ve bağımsız yapımcı Devolver Digital gibi geliştiricilerin oyunları hizmete dahil olacak. Bugün Türkiye saatiyle 23:00’da başlayacak olan Microsoft E3 etkinliğinde, konuyla alakalı daha ayrıntılı açıklamalar duymayı bekliyoruz.

Beta sürecinde Xbox Game Pass for PC’nin oyun listesi şu şekilde olacak:

Halo: The Master Chief Collection

Gears 5

Forza Horizon 4

Hello Neighbor

Hellblade: Senua’s Sacrifice

Sea of Thieves

State of Decay 2

Ori and the Will of the Wisps

We Happy Few

ARK: Survival Evolved

Kaynak : https://www.theverge.com/2019/6/9/18658522/microsoft-xbox-game-pass-pc-pricing-e3-2019
28
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
28
3
1
1
0