Görebileceğiniz En Karmaşık El Sıkışmasının Yer Aldığı Video, Sosyal Medyada Trend Oldu

63
23
9
2
1
Görebileceğiniz En Karmaşık El Sıkışmasının Yer Aldığı Video, Sosyal Medyada Trend Oldu
Hollywood filmlerinde görüp özendiğimiz selamlaşmalar aslında gerçek. Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından kız kardeşinin öğretmeniyle yaptığı tokalaşmayı paylaşan kadın, sosyal medyanın birden gündemine oturdu.

Amerikalılar'ın en en dikkat çekici yanlarından birisi de farklı selamlaşma şekilleri. Son yıllarda NBA takımlarındaki süperstarların birbiriyle selamlaşırken oldukça enteresan ritüelleri yerine getirmeleri, pek çok kişinin ilgisini çekiyor.

Yine bu çeşit selamlaşmalardan birini paylaşan Twitter kullanıcısı @MelynnaPena, küçük kız kardeşinin öğretmeniyle yaptığı selamlaşmasını tweetleyerek bir tokalaşmanın ne kadar farklılaştırılabileceğini insanlara gösterdi. 

"Küçük kız kardeşim ve öğretmeni yılbaşından beri değişik bir şekilde selamlaşıyor. Her cuma yani haftanın son günü tokalaşmalarına yeni bir hareket eklemişler ve son hali de bu şekilde."

Twitter'da paylaşıldığından beri 2 milyon kez izlenen videoya binlerce yorum geldi, işte onlardan bazıları:

"Bu yaratıcı olmanın da ötesinde, bunu izlerken zevk alıyorum." 

"Ben, daha dün ne yediğimi bile hatırlamıyorum."

Kaynak : https://mashable.com/2018/06/05/student-teacher-handshake/?utm_campaign=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial&utm_cid=Mash-Prod-RSS-Feedburner-All-Partial#UP7un00nwiqH
63
23
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
63
23
9
2
1