Meydan Facebook'a Kaldı: Salesforce, Twitter Yarışından Çekildi!

0
0
0
0
0
Twitter'ın talipleri bir bir azalmaya devam ediyor. Google ve Disney'in ardından Salesforce da yarıştan çekildiğini açıkladı. Şu an için Twitter'ın tek alıcısı konumundaki firma; Facebook.

Artık bu olayı bilmeyeniniz kalmamıştır; zor günler geçiren Twitter, teknoloji devlerinin radarında ve sosyal medyanın liderlerinden Twitter, yakında bu devlerden birinin avı olabilir.

CEO değişikliğinin ardından bir türlü yükselişe geçemeyen Twitter konusunda satışa çıktığı haberleri bir anda sektörde bomba etkisi yaratmış, sonrasında satın almak isteyen firmaların adı da ortaya çıkmıştı; Google ve Salesforce. İki şirketin de Twitter için ciddi rakamları gözden çıkardığı söylenmekteydi. 

Sonrasında ise yarışa Disney'in de katıldığı belirtilmiş, ancak bu haberlerden bir süre sonra önce Disney, sonra da Google, Twitter'ı satın alma konusunda girdikleri yarıştan çekildiklerini açıklamıştı. Bu durumun ardından ise Twitter'a hiç beklenmedik bir talip çıktı; Facebook.

Daha önceden Twitter'ı satın alma yarışında Facebook ve Salesforce'un kapıştığını söylemiştik ancak; meydan tam anlamıyla Facebook'a kalmış olabilir. Zira Salesforce CEO'su Marc Benioff, verdiği bir röportajda Twitter'ın tam olarak aradıkları şey olmadıklarını belirterek artık bu olayın dışında olduklarını belirtti.

Tabi bu açıklama Twitter'ın pazardaki değerine de ciddi darbe vurdu ve şirket, %7'ye yakın oranda değer kaybetti. Bu arada ''Benioff blöf yapıp fiyatı mı azaltmaya çalışıyor acaba?'' diye de düşünmüyor değiliz. Bakalım önümüzdeki süreçte Twitter konusunda ne gibi yenilikler bizleri bekliyor.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0