Huawei Mate 30 Lite'ın Bazı Özellikleri ve Fiyatı Ortaya Çıktı

31
6
4
4
3
Huawei'nin önümüzdeki günlerde Çin piyasasında yerini alacak olan yeni akıllı telefonu Mate 30 Lite'ın bazı teknik özellikleri ve fiyatı belli oldu. Yerel para birimiyle 2.500 Yuan'a satın alınabilecek olan akıllı telefon, hızlı şarj destekli bir USB-C portuna ve üçlü arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Son zamanlarda sıkıntılı günler geçiren Huawei, ürün çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. 5 Haziran'da Çin piyasasında yerini olacak olan Huawei'nin yeni modeli Mate 30 Lite'ın teknik özellikleri fiyatı ve belli oldu. Buna göre telefon Çin piyasasında 2.500 Yuan (yaklaşık 2.120 TL) karşılığında satılacak.

Telefonun donanımsal özelliklerine geçmeden önce fiziki yapısına daha yakından bakacak olursak; çentikli bir ekrana sahip olan Mate 30 Lite, USB-C tipi şarj soketine sahip olduğunu da gösteriyor. İşte Huawei'nin yeni modeli Mate 30 Lite;

Telefonun donanımsal özelliklerine yakından bakacak olursak; bizleri ilk olarak 6 GB RAM kapasitesi ve 128 GB dahili belleğiyle karşılayan Huawei Mate 30 Lite, üçlü arka kamerasıyla geliyor. Huawei yetkilileri şimdilik işlemci hakkında bir açıklama yapmadılar.

Huawei'nin Mate 30 Lite modelinin tüm özelliklerini öğrenebilmemiz için birkaç gün daha beklememiz gerekiyor. Ayrıca bu modelin diğer ülkelerde ne zaman satışa çıkacağı ve fiyatının ne olacağı da diğer bilinmezler arasında.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/huawei-maimang-8-mate-30-lite-will-come-with-6-21-inch-display-6gb-ram-24mp-super-wide-angle-camera-and-more/
31
6
4
4
3
Emoji İle Tepki Ver
31
6
4
4
3