Huawei'nin HarmonyOS'lu İlk Amiral Gemisi Olacak P50 Kanlı Canlı Görüntülendi

75
41
27
6
5
Çinli teknoloji firması Huawei'nin kendi işletim sistemi olan HarmonyOS ile piyasaya süreceği ilk amiral gemisi modeli olan Huawei P50'nin kanlı canlı görüntüleri ortaya çıktı.

Huawei'nin bir sonraki amiral gemisi modeli olan Huawei P50'nin 29 Temmuz'da piyasaya çıkacağı kesinleşmişti. Böylece Huawei, ABD ambargolarının ardından geliştirmeye başladığı kendi işletim sistemi HarmonyOS'un kullanıldığı ilk amiral gemisi modelini satışa sunmuş olacak.

Yakın zamanda Huawei'nin çevrimdışı mağazalarında çalışan bir kişi, telefonun şimdiden modelin gizli olduğu aktivitelerde kullanılmaya başlandığını söylemişti. Bu da 29 Temmuz tarihinin oldukça gerçekçi bir tarih olduğunu gösteriyordu.

Telefon kanlı canlı görüldü

huawei p50

Bugün bazı kullanıcılar, yaptıkları paylaşımlarda yeni Huawei P50'ye ait olduğu düşünülen bazı görüntüler paylaştı. Bu görüntülerin daha önceki sızıntılardan en önemli farkı ise bilgisayar tasarımı değil, gerçek fotoğraflar olmaları oldu.

Telefonun arka kısmında oldukça etkileyici ancak sade bir tasarım tercih edilmiş durumda. Arka kamera sistemi ise iki halkanın içerisine yerleştirilmiş ve bu da telefona daha estetik bir hava katmış. Ayrıca telefoto lensinin de bulunması, fotoğrafların ve videoların kalitesi hakkında umut veriyor.

Daha önce Huawei P50'nin arka kamera sisteminin üç kameralı olacağı belirtiliyordu. Bu kameralardan biri gelişmiş IMX707 sensörü olacak. IMX600 lensi de ona eşlik edecek ve ultra geniş açı lensi olarak kullanılacak. Üçüncü sensör ise 3x telefoto lens olacak. Huawei P50 Pro'da ise 4 kamera olacak.

İki farklı işlemci seçeneği

huawei p50 gold

Huawei, P50 serisinde Samsung'un çift işlemci seçeneği stratejisine benzer bir strateji izleyecek. ABD yaptırımları nedeniyle bu yönteme başvuran Çinli üretici, modellerden birinde Snapdragon 888 4G, diğerinde ise Kirin 9000 çipseti ile gelecek. Bir amiral gemisinde 5G yerine 4G işlemci kullanılması ise dikkat çekici.

Huawei'nin bu modelleri hangi fiyat aralığından satışa çıkaracağı ve hangi ülkelerde hangi varyantları kullanacağı şimdilik bilinmiyor. Sizce Huawei P50, HarmonyOS ile başarılı olabilecek mi?

Kaynak : https://www.gizchina.com/2021/07/17/huawei-p50-real-phone-photos-leaked-look-luxurious/
75
41
27
6
5
Emoji İle Tepki Ver
75
41
27
6
5