Huawei Telefonların Kilit Ekranında Reklam Gösterilmeye Başlandı

75
53
9
2
1
Huawei, oldukça tepki çeken bir uygulamayı hayata geçirdi. Bazı Huawei telefonların kilit ekranlarında reklamlar gösterilmeye başlandı.

Huawei, başı ABD ile dertteyken yeni bir gelişmeyle kullanıcılarını üzdü. Bazı kullanıcıların bildirdiğine göre bazı Huawei telefonlarının kilit ekranlarında Booking.com reklamı görünmeye başladı.

Doğal olarak bu durum, oldukça tepki çekti. Durumdan etkilenen modellerin P30 Pro, P20, P20 Lite, Honor 10 ve P20 Pro olduğu biliniyor. Reklamlar, telefona ön yüklü olarak gelen manzara duvar kağıtlarını kullanan cihaz sahiplerine gösteriliyor. Bu duvar kağıtlarını kullanan çok sayıda insan, sosyal medyadan tepkilerini dile getirdiler.

Reklam görmek istemeyen kullanıcılar için tek çözüm reklamın gösterildiği duvar kağıtlarını kullanmamak. Reklamlardan kurtulmanın bir yolu bulunsa bile Huawei, kullanıcılar tarafından tepki almaktan kurtulamadı.

Sonuç olarak reklamcılığın bir usulü vardır ve reklamın bir sınırı, bir yeri olması gerekir. Ancak bu, kesinlikle bir telefonun kilit ekranı değil.

Kaynak : https://www.androidpolice.com/2019/06/13/huawei-apparently-decides-it-needs-more-bad-press-puts-ads-on-phone-lock-screens/
75
53
9
2
1
Emoji İle Tepki Ver
75
53
9
2
1