İddia: Grand Theft Auto 6'nın Ana Kahramanı Bir Kadın Olacak

127
100
19
11
7
Rockstar Games'in çalışmalarını sürdürdüğü GTA 6 ile ilgili ortaya bir iddia daha atıldı. Bu iddiaya göre GTA 6'nın baş kahramanı bir kadın olacak.

Rockstar Games tarafından geliştirilen ve neredeyse tüm oyunseverlerin hem çok iyi bildikleri hem de pek çok serisini oynadıkları ünlü oyun Grand Theft Auto'nun 6. serisi için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bugüne kadar çıkan söylentiler bir yana, bu kez ortaya atılan bir iddia, GTA 6'da büyük bir değişimin olacağını haber veriyor. Bu iddiaya göre GTA 6'nın ana kahramanı bir kadın karakter olacak.

Geçtiğimiz aylarda da ortaya bazı iddialar atılmıştı. Bu iddialarda hem oyunun haritasıyla alakalı hem de oyunun son serisinin hikayesi ile ilgili bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. Bu bilgilere göre GTA 6'nın haritası beklenenden de büyük olacaktı ve oyuncular şehirler arasında seyehat edebileceklerdi. Oyunun hikayesine baktığımız zaman ise; oyunun başında adeta sıfırdan başlayarak bazı ayak işlerini yürütecektik, ardından da kendi suç şebekemizi kuracaktık. Ancak bugün ortaya çıkan iddia ile eski iddiaların arasında bir tutarsızlık var. Şöyle ki ilk iddialara göre GTA 6'ya bir erkek karakterle başlayacağımız biliniyordu ancak bugün ortaya çıkan iddialara göre ana kahramanın bir kadın olacağı söyleniyor. Bu iddialardan hangisinin doğru olduğunu söylemek için hala çok erken.

Tüm bu iddialarla birlikte oyunseverlerin GTA 6 bekleyişleri sürüyor. Oyunla ilgili detaylı ve kesin bilgilere ulaşmamız için ancak Rockstar Games'in yapacağı açıklamaları beklemek gerekiyor. Önümüzdeki hafta başlayacak olan E3 2019 etkinliklerinde GTA 6 ile ilgili bir duyuru yapılır mı bilinmez ancak GTA 6 hakkındaki iddialar bile oyunseverlerin heyecanını artırmaya yetiyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/grand-theft-auto-6-could-have-female-protagonist/
127
100
19
11
7
Emoji İle Tepki Ver
127
100
19
11
7