Işın İzleme Desteğine Sahip Bu Mod, GTA 5'i Bambaşka Bir Oyuna Çeviriyor (Video)

83
15
13
6
3
Bir mod geliştirici, halihazırda bulunan moduna ışın izleme desteği ekledi. Bu sayede GTA V, çok daha gerçekçi ve canlı bir dünyaya kavuşmuş oldu.

GTA V’in 6 yıllık bir oyun olduğunu düşünürsek grafik açısından piyasadaki en iyi oyun olduğunu söylemenin anlamsız olacağını anlayabiliriz. Hele ki Rockstar, Red Dead Redemption 2 gibi hem içerik hem de grafik açısından muhteşem bir oyunu piyasaya sürmüşken.

Yine de mod tasarımcısı Pascal Glitcher, GTA V’in sahip olduğundan daha iyi grafiklere sahip olabileceğini düşünüyor. Popüler ReShade moduna bir ışın izleme eki enjekte eden Pascal Glitcher, GTA V’in muhteşem ötesi grafiklere sahip olmasını sağladı.

GTA V, ışın izlemeli ReShade modu ile çok daha gerçekçi bir iç ve dış mekan görünümüne sahip oluyor. Işın izleme, gün ışığının nesnelerle etkileşimini bütünüyle değiştirerek oyunun çok daha gerçekçi bir mekan sunmasını sağlıyor.

Michael’ın muazzam bir güzelliğe sahip olan evi, ışın izleme ile birlikte çok daha canlı ve gerçekçi görünüme kavuşuyor. Ayrıca süper spor otomobiller de ışın izleme sayesinde ışığı daha iyi alıyorlar ve daha gösterişli bir görünüme sahip oluyorlar.

Kaynak : https://mspoweruser.com/gta-v-ray-tracing-mod-makes-los-santos-even-more-stunning/
83
15
13
6
3
Emoji İle Tepki Ver
83
15
13
6
3