HBO Max'in Türkiye'ye Gelmekten Tamamen Vazgeçtiği İddia Edildi (Bi' Daha Düşünseniz?)

42
6
2
1
1
HBO Max'in Türkiye'ye Gelmekten Tamamen Vazgeçtiği İddia Edildi (Bi' Daha Düşünseniz?)
Yakında ülkemize gelmesi beklenen fakat geçtiğimiz günlerde faaliyetlerini askıya alan HBO Max hakkında bugün üzücü bir iddia ortaya atıldı. Platformun Türkiye planlarının tamamen iptal edildiği öne sürüldü.

Güncel zamanda Game of Thrones ve Euphoria, geçmişte de The Wire ve Sopranos gibi pek çok sevilen yapımın arkasında olan HBO, günümüzde kendi dijital platformu HBO Max ile popülerliğini sürdürüyor. Birçok ülkede hizmet veren HBO Max ülkemizde henüz bulunmazken, geçtiğimiz aylarda sevindiren haber gelmişti.

HBO, dijital içerik platformunun Türkiye’ye geleceğini duyurmuş, platform için Türkiye Genel Müdürü de belirlemişti. Fakat geçtiğimiz günlerde Türkiye planlarını askıya aldığını açıklamış, henüz 24 saatten kısa süre önce de personellerinin %70’ini işten çıkarabileceği paylaşılmıştı. Bugün, HBO Max’in Türkiye fişini resmen çektiğini öne süren bir iddia ortaya atıldı.

"HBO, Türkiye faaliyetlerini kesin olarak iptal etti"

Yazar Erdem Tatar tarafından Twitter’da paylaşılan iddiaya göre HBO, Türkiye’ye gelişini kesin olarak iptal etti. Tatar, bilginin kaynağı konusunda bilgi sunmazken bu açıklamanın yakında her yerden paylaşılacağını ifade etti. HBO tarafındaysa hem işten çıkarma hem de son iddia konusunda sessizlik sürüyor.

HBO’nun Türkiye’de hizmete sunmaktan vazgeçtiği öne sürülen Max platformu, küresel çaptaysa başarısını sürdürüyor. Platform, toplam abone sayısını 77 milyona ulaştırmayı başardı.

42
6
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
42
6
2
1
1