İddia: The Last of Us 2’nin Çıkış Tarihi Bu Hafta Açıklanacak

13
2
1
0
0
İnternette dolaşan iddialara göre The Last of Us’ın devam oyunu, bu hafta içinde bir çıkış tarihine kavuşabilir.

PlayStation 4 oyunları arasında devamı en büyük merak konusu oyunlardan olan The Last of Us 2, 2013 yılındaki ilk oyundan bu yana bekleniyor. Daha önce serinin ikinci oyununun yapılacağı duyuruldu, hatta 2018 E3’te bir oynanış videosu bile gördük.

İspanyol sitesi Gamereactor.es’in, yapımcı Naughty Dog ve Sony’ye yakın kaynaklara yakın bir kaynağa dayandırdığı iddiasına göre yeni oyunun tarihini bu hafta içinde öğrenebileceğiz, hatta şanslıysak bir de fragman göreceğiz.

Açıkçası şu noktada oyunun önümüzdeki süreçte mutlaka çıkacağından kimse şüphe etmiyor. Merak edilen nokta, The Last of Us 2’nin PS4’ün görkemli vedası mı yoksa PS5’in ihtişamlı açılışı mı olacağı. İspanyol sitesinin bir miktar şüpheyle yaklaşmak gereken haberine göre yarın (29 Mayıs’ta) oyunun çıkış tarihi açıklanacak.

İddialara göre yeni fragman, Joel ve Ellie’nin saf hayatta kalma macerasına odaklanacak ve oyunun PS4 için yapılacağını duyuracak. Çıkış tarihi olarak ise bu sonbahar işaret ediliyor.

Hideo Kojima’nın Death Stranding adlı oyunu da bu hafta duyurulacak. Kojima Productions’un resmi Twitter hesabından geri sayımı başlatmış olması nedeniyle o konuda biraz daha emin olmamız mümkün.

The Last of Us 2, Death Stranding ile aynı gün duyurulur mu? Sizce bu iddianın doğru olma olasılığı nedir? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/listing-says-the-last-of-us-2-release-date-to-be-announced-this-week/
13
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
13
2
1
0
0