"Bunu Görene Kadar Böyle Bir Şeye İhtiyacım Olduğunu Bilmiyordum" Dedirten İlginç Teknolojik Ürünler

18
9
0
0
0
Özellikle günlük hayatımızı kolaylaştırmada teknolojik ürünlerin payı büyük. Teknolojinin gelişmediği bir dünyada yaşamayı hayal ederken bile zorlanıyoruz. Birazdan sıralayacağımız ürünler ise çok ilginç!

Günümüzün vazgeçilmezi hâline gelen teknolojiyle birlikte her yeni çıkan ürün yaşamımızı biraz daha kolaylaştırır oldu. Her bir yenisi çıktıkça "Bu olmadan biz ne yapıyormuşuz?" demeye başladık. 

Birazdan listeleyeceklerimiz basit fikirlere dayanıyor olsa da hepsi çok enteresan. Teknolojiye ilginiz olsun ya da olmasın, birçoğunun ilginizi çekeceğine eminiz. Gelin, "arka bahçede bilim" tadında üretilmiş bu ürünleri hep birlikte incelemeye başlayalım.

Cam temizleme robotu ile pencere kenarlarından sarkma devri bitiyor.

pencere temizleme robotu

Robot süpürge oluyor da pencere temizleme robotu neden olmasın? Cam temizleme robotu sayesinde tehlikeli merdivenlere tırmanmanıza veya pencere kenarlarından sarkmanıza gerek kalmadan camlarınızı pırıl pırıl yapabilirsiniz.

Akıllı telefonunuz ya da uzaktan kumanda ile kontrol edebileceğiniz pencere temizleme robotu, otomatik hesaplamalar yaparak işlerinizi üstlenebilir!

Yalnızca bir bileklik yükselen stresinizi fark edip sizi rahatlatmaya çalışabilir.

wellbe bileklik

Stresle boğuştuğunuz bir günün içerisinde "Canım, biraz sakinleşsen mi?" diyecek birine ihtiyaç duyuyorsanız o kişi WellBe bileklik olabilir. Stresi kontrol altında tutmaya yarayan WellBe, stres seviyenizi ölçer ve stresinizin arttığını fark ettiğinde size rahatlamanız için bildirimler gönderir.

Gönderdiği bu bildirimlerin içinde nefes alma yönlendirmeleri, meditasyon önerileri ya da "Haydi, bir bardak su iç." gibi talimatlar bulunur. 

Akıllı priz, siz keyifle yatarken evinizdeki cihazları kontrol eder.

Oturduğunuz yerden evinizdeki elektronik cihazları kontrol etmek ister misiniz? Akıllı mini priz ile mümkün! Bu minicik cihaz; lamba, ısıtıcı ya da klima gibi birçok elektronik eşyanızın kontrolünü sağlayabilir.

Evinizdeki Wi-Fi bağlantısını kullanarak aktive olan akıllı prizi, priz girişine taktığınızda çalışmaya başlar ve siz keyifle yatarken istediğiniz cihazları sizin için kontrol edebilir!

Odanıza bir Güneş gibi doğan uyandırma ışığı.

uyandırma ışığı

Uyandırma ışığı, henüz Güneş bile doğmadan uyananlar için bir miktar yalancı mutluluk verebilecek bir ürün. Radyolu dijital saatini, alarm seslerini ve doğal sesleri de içinde barındıran uyandırma ışığı; odanızda güneş doğuyormuş gibi bir hava yaratır.

Eğer hafif ışıkta uyumayı sevenlerdenseniz, uyandırma ışığının derecesini kontrol ederek loş bir gece lambası gibi kullanıp huzurlu bir uykunun kollarına kendinizi bırakabilirsiniz.

Bir süpürgeden alınabilecek maksimum verim: Hem sevimli hem de tozları temizliyor.

robot mini süpürge

Evinizdeki devasa elektrikli süpürgelerin uçlarını çıkartarak küçük yerlerin tozlarını almaya çalışmaktan sıkıldıysanız toz temizleyici mini süpürgeye bir bakın deriz.

Şarjı olduğu takdirde dilediğiniz yere taşıyıp kullanabileceğiniz bu mini süpürge, özellikle klavye araları veya pencerelerin çerçeve girintileri gibi temizlerken sizi çileden çıkartan yerlerde imdadınıza yetişebilecek bir ürün.

Bilgisayar oyunu oynayarak geçirdiğiniz zamanı daha eğlenceli kılan Joystick aparatı.

joystick klavye aparatı

Oyun severlere müjde, bu küçük ve basit aparat sayesinde klavyenizi joystick olarak kullanıp oyun oynayarak geçirdiğiniz vakitleri çok daha keyifli kılabilirsiniz.

Tak çalıştır şeklinde kolay bir kurulumu olan ve açısını istediğiniz şekilde ayarlayabildiğiniz klavye joystick aparatını dilerseniz yanınızda taşıyarak istediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. 

USB girişinin olduğu her yerde kullanabileceğiniz dizüstü USB ışık.

usb ışık

Karanlık bir ortamda küçük çaplı bir yerleri görmeniz için epey işlevsel olan dizüstü USB ışık ile kimseyi rahatsız etmeden ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz.

Bilgisayarınızın USB portuna ya da herhangi bir USB çoğaltıcıya takarak kolayca çalıştırabileceğiniz USB ışığınızın esnek yapısı sayesinde istediğiniz yeri aydınlatabilirsiniz.

İlaçsız sinüzit tedavisi Clear Up ile mümkün.

clear up sinüzit

Sinüzitten muzdarip kişiler için birçok ilaç bulunuyor fakat bu teknolojik ürün size ilaç kullanmadan rahatlama vadediyor. FDA tarafından onaylanan Clear Up, Avrupa'da medikal satış izni aldı bile.

Clear Up'ı burun ve alın arasında, burnun yanlarında ve yanaklarda hafifçe gezdirerek cihazın verdiği elektrik akımı sayesinde rahatlayabilirsiniz.

Sevdiğiniz her şeyi gerçekçi ayrıntılarıyla sunan Meural Canvas II

meural canvas

Sanatsever olun veya olmayın, Meural Canvas II gören herkesi büyüleyen bir teknolojik ürün. İçerisinde 30.000'in üzerinde sanat eseri bulunmasının yanı sıra kendi fotoğraflarınızda istediğiniz ayarları kişiselleştirerek Meural Canvas'a yükleyebilirsiniz.

Özel parlama önleyici mat ekranı, 16,7 milyon renk seçeneği ve ortam ışığı sensörü sayesinde sevdiğiniz her şeyi gerçekçi ayrıntılarıyla izleyerek evinizin havasını değiştirebilirsiniz.

Masanızı düzenleyen ve renk katan monitör standı.

mıonitör standı

Bilgisayar başında uzun saatler geçirenler için bir fonksiyonel ürün daha sizlerle. Düzenleyici monitör standı sayesinde ek USB girişlerine sahip olarak USB kablolarınızı en az karmaşa ile kullanabilirsiniz. 

Düzenleyici monitör standı, işlevsel özellikler sunmasının yanı sıra klavyenizi kullanmadığınız zamanlarda altına gizleyerek bilgisayar masanızın daha düzenli görünmesine yardımcı olur ve RGB ışıkları sayesinde rengarenk bir atmosfer yaratır.

18
9
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
0
0
0