iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Daha Büyük Ekran İle Geliyor!

0
0
0
0
0
iPhone 8 ve iPhone 8 Plus Daha Büyük Ekran İle Geliyor!
Apple’ın 2017 yılında sunacağı iPhone 7s ya da iPhone 8 adını alacak olan yeni telefonu daha büyük ekran ile gelebilir.

Apple’ın iPhone 6 modeliyle ekran boyutunda gittiği büyüme planı ilk başta eleştirilse de sonradan oldukça sevilmiş ve ideal olarak kabul edilmişti. Ancak rakip tüm telefonların en düşük 5 inçten başlayan boyutlara sahip olması ve gelişen mobil oyunculuk, video, dizi ve film izleme alışkanlıkları sebebiyle yetersiz kalan iPhone boyutlarında önümüzdeki yıl bir güncelleme olabilir.

Ortaya çıkan sızıntılara ve raporlara göre Apple’ın iPhone 7s ya da iPhone 8 adını alacak olan yeni telefonu 4.7 inç yerine 5 inç, Plus modeli ile 5.5 inç yerine 5.8 inç boyutlarında olacak. Kişisel tahminime göre 4.7 inç boyutunu isteyenler için iPhone SE’yi yenileyerek iPhone 7 benzeri bir telefon haline getirecek olan Apple, böylece 2017 yılında 4.7 inç, 5 inç ve 5.8 inç boyutlarında 3 telefon ile piyasada olacak.

Ayrıca büyüyen ekranları uzun süredir söylenen çerçevesiz yapı, ana ekran tuşunun tamamen kaldırılması gibi detaylar ile bezenecek olan iPhone 8 (ya da iPhone 7s) bu bağlamda önemli yenilikler ve Apple kanadında devrimsel değişiklikler ile gelebilir.

Ayrıca aşağıdaki videodan bizim iPhone 8 hakkındaki tahminlerimiz ve beklentilerimize göz atabilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0