iPhone Bağımlılarına Moto Z’yi iPhone 7 Diye Yutturan Motorola, Yeni Yayınladığı Videosunda Apple’a Giydiriyor!

1
0
0
0
0
Bugün satışa çıkan iPhone 7’ye bol bol gönderme yapan Motorola, yeni yayınladığı videosunda iPhone tutkunlarını konu ederek başarılı bir iş yapmış.

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı ve birçok ülkede bugün satışa çıkardığı iPhone 7, kapış kapış gidiyor. Hatta diğer geçişlere göre bu sene daha fazla özellik eklenen iPhone 7’nin yine de iPhone 6S’ten devasa farklılığı olmasa da iPhone tutkunları bu yeni iPhone’u almadan edemiyor.

Bu konuya farklı bir şekilde dikkat çeken Lenovo tarafından satın alınan Motorola ise birkaç iPhone fanatiği kişilere “Size iPhone 7’nin prototipini göstereceğiz” diye çekime davet ediyorlar. Ardından Moto Mods olarak duyurulan, hoparlör, projeksiyon, ekstra batarya kitlerini sırasıyla yeni iPhone ürünleri gibi tanıtan Motorola yetkilisi, iPhone bağımlılarının dikkatini çekmesinin ardından elindeki telefonun iPhone değil, yeni Moto Z ve Moto Mods olarak adlandırılan aparatları olduğunu söylüyor. Tabii bu diğer iPhone bağımlıları da uzun süre iPhone’da göremeyecekleri bu özellikler sayesinde Moto Z’den etkileniyorlar.

Teknik özellikler bakımından 5.5 inç 2K ekran, Qualcomm Snapdragon 820 çipseti, Adreno 530 grafik işlem birimi, 4GB RAM, 32/64GB depolama alanı, 2600mAh bataryası ile oldukça başarılı olan Moto Z’nin videodan da görebileceğiniz Moto Mods özellikleri sayesinde de muhteşem bir telefon haline geliyor.

Söz konusu videoyu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0